ryby

Monica Staggs
(2007): Scream Awards 2007

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boulder, Colorado
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka
Monica Staggs - Film: Scream Awards 2007
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Monica Staggs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Scream Awards 2007":
(*1944) Danny Trejo

(*1958) Bruce Campbell

(*1942) Harrison Ford

(*1931) Leonard Nimoy

(*1931) William Shatner

(*1968) Casper Van Dien

(*1963) Quentin Tarantino

(*1936) Walter Koenig

(*1937) George Takei

(*1932) Nichelle Nichols

(*1982) Jessica Biel

(*1981) Jessica Alba

(*1972) Eli Roth

(*1984) Chris Marquette

(*1989) Hayden Panettiere

(*1979) Rosario Dawson

(*1986) Shia LaBeouf

(*1980) Kristen Bell

(*1973) Sydney Tamiia Poitier

(*1971) Jeremy Renner

(*1954) Anthony Head

(*1977) Milo Ventimiglia

(*1948) Alice Cooper

(*1970) Sheri Moon Zombie

(*1939) Sid Haig

(*1966) Tyler Mane

(*1977) Zachary Quinto

(*1948) Ozzy Osbourne

(*1986) Megan Fox

(*1992) Daeg Faerch

(*1951) Bill Moseley

(*1978) Zoë Bell

(*1980) Amber Lancaster



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
5°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
10°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
22°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°56’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Býk
4°24’
Lev
24°26’
UranUran:
Váhy
8°01’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
0°52’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
26°36’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°24’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Lev
8°49’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
4°32’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »