ryby

Monica Staggs
(2010): Syčák Hesher

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boulder, Colorado
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka
Monica Staggs - Film: Syčák Hesher
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Monica Staggs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Syčák Hesher":
(*1981) Natalie Portman

(*1932) Piper Laurie

(*1963) John Carroll Lynch

(*1981) Joseph Gordon-Levitt

(*1966) Rainn Wilson

(*1950) Frank Collison

(*1952) Lyle Kanouse

(*1961) David Hill

(*1967) Audrey Wasilewski



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
5°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
10°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
22°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°56’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Býk
4°24’
Váhy
4°31’
UranUran:
Váhy
8°01’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
0°52’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
26°36’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°24’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Lev
8°49’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Beran
4°32’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »