ryby

Monica Staggs
(2000): Policejní okrsek (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Boulder, Colorado
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka
Monica Staggs - Film: Policejní okrsek (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Monica Staggs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Policejní okrsek (TV seriál)":
(*1944) Danny Trejo

(*1950) Michael Ironside

(*1961) Nastassja Kinski

(*1960) Jayne Brook

(*1939) John Amos

(*1958) Deran Sarafian (režisér)

(*1970) Sean Patrick Thomas

(*1952) Peter Markle (režisér)

(*1949) Rick Rosenthal (režisér)

(*1958) Mark Moses

(*1944) R. Lee Ermey

(*1944) Craig T. Nelson

(*1944) Craig T. Nelson (režisér)

(*1952) CCH Pounder

(*1969) Melinda Clarke

(*1946) Tim Thomerson

(*1971) Justin Theroux

(*1959) Jim Fitzpatrick

(*1945) Jaclyn Smith

(*1956) Bruce A. Young

(*1946) Michael Warren

(*1966) Tone Loc

(*1976) Ashley Jones

(*1951) Jean Smart

(*1950) Ken Marshall

(*1952) Terry George (scénárista)

(*1952) Terry George (režisér)

(*1968) Terry Crews

(*1943) Austin Stoker

(*1972) Scarlett Chorvat

(*1948) Lynne Thigpen

(*1960) Anne-Marie Johnson

(*1971) Marie Matiko

(*1976) Michael Peña

(*1974) Nathan Baesel

(*1954) Michael Emerson

(*1963) Frank Grillo

(*1959) Debrah Farentino

(*1938) Roger E. Mosley

(*1949) Kene Holliday

(*1974) Lydia Blanco

(*1960) Neil Flynn

(*1968) Cress Williams

(*1953) Robert Wisdom

(*1965) David O'Hara

(*1975) Malinda Williams

(*1964) Yvette Nipar

(*1957) Simon Rhee

(*1965) Geoff Meed

(*1991) Shailene Woodley

(*1987) Michael Welch

(*1960) Valarie Pettiford

(*1961) Roger Yuan

(*1959) Glenn Morshower

(*1994) Ridge Canipe

(*1969) Jonathan LaPaglia

(*1970) Bellamy Young

(*1967) Brian Leckner

(*1943) Richard Fancy

(*1949) Oz Scott (režisér)

(*1974) Vincent Laresca

(*1968) Rebecca Grant

(*1960) Don Franklin

(*1961) Jon Tenney

(*1979) Cory Hardrict

(*1967) Brent Sexton

(*1964) Jack Noseworthy

(*1953) Gary Carlos Cervantes

(*1961) Scott Alan Smith

(*1986) Kyle Gallner

(*1979) Nicole Tubiola

(*1975) Antwon Tanner

(*1968) James Parks

(*1975) Samantha Quan

(*1949) Geoff Pierson

(*1962) Delaney Williams

(*1968) Jimmy Jean-Louis

(*1989) Brandon Smith

(*1976) Ion Overman

(*1948) Tom Everett

(*1946) Antonio Fargas

(*1989) Ashley Benson

(*1977) Chris McKenna

(*1963) Melinda McGraw

(*1983) Mathew Botuchis

(*1949) Anthony John Denison

(*1993) Danielle Chuchran

(*1976) Joanna Bacalso

(*1966) Wendy Davis

(*1952) Tom Wright

(*1965) Tracy Letts

(*1976) Yaniv Raz

(*1979) Derek Waters

(*1954) Shari Belafonte

(*1968) Oris Erhuero

(*1944) Richard Gant

(*1991) Kyle Massey

(*1966) Gary Anthony Sturgis

(*1974) Alexis Cruz



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
5°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
10°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
22°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°56’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Býk
4°24’
Býk
10°23’
UranUran:
Váhy
8°01’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Střelec
0°52’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Panna
26°36’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°24’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Lev
8°49’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Beran
4°32’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »