blizenci

Nicole Kidman
(2004): Zrození

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.6. 1967 - 15:15h
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Nicole Kidman - Film: Zrození
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Kidman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Beguiled
(2016) - Lion
(2016) - How to Talk to Girls at Parties
(2016) - Genius
(2016) - Big Little Lies (TV seriál)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - The Family Fang
(2015) - Tajemství jejich očí
(2015) - Strangerland
(2015) - Queen of the Desert
(2014) - Zdravím, dámy!
(2014) - Paddington
(2014) - Grace, kněžna monacká
(2014) - Dřív než půjdu spát
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Stoker
(2013) - Koleje osudu
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Vogue: Očima módních editorek
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Reportér
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Zkus mě rozesmát
(2011) - Teror
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2010) - Králičí nora
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Nine
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Austrálie
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Lagerfeld - důvěrné
(2007) - I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - Zlatý kompas
(2007) - Svatba podle Margot
(2007) - Invaze
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - God Grew Tired of Us: The Story of Lost Boys of Sudan
(2006) - Happy Feet
(2006) - Diane Arbus: Příběh jedné obsese
(2005) - The Work of Director Jonathan Glazer (hudební videoklip)
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Tlumočnice
(2005) - Moje krásná čarodějka
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - At the Movies
(2004) - Zrození
(2004) - Stepfordské paničky
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2003) - The Words and Music of 'Cold Mountain' (koncert)
(2003) - Women on Top: Hollywood and Power
(2003) - Trier, Kidman og Cannes
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Dogville Confessions
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2003) - Lidská skvrna
(2003) - Dogville
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Úkryt
(2002) - Hodiny
(2001) - Robbie Williams and Nicole Kidman: Somethin' Stupid (hudební videoklip)
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - The Night Club of Your Dreams: The Making of Moulin Rouge
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Ti druzí
(2001) - Nevěsta přes internet
(2001) - Moulin Rouge
(2000) - GPTV
(1999) - Fox Studios Australia: The Grand Opening
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Magická posedlost
(1997) - Peacemaker
(1996) - Portrét dámy
(1996) - Muž v hlavní roli
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - Batman navždy
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Můj život
(1992) - Gomorron
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - Flirtování
(1991) - Billy Bathgate
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Úplné bezvětří
(1989) - Bangkok Hilton (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1988) - Smaragdové město
(1987) - Vietnam (TV seriál)
(1987) - Room to Move
(1987) - Boj v temnotách
(1987) - The Bit Part
(1987) - Australiana a Roma, Un'
(1986) - Oprah show
(1986) - Nesen větrem
(1985) - Larry King Live
(1985) - Winners (TV seriál)
(1985) - Wills & Burke
(1985) - Odvážný hřebec Archer
(1984) - Matthew and Son
(1983) - Vánoce v divočině
(1983) - Skin Deep
(1983) - Chase Through the Night
(1983) - Five Mile Creek (TV seriál)
(1983) - Bandité na BMX
(1981) - Entertainment Tonight

Nicole Kidman - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zrození":
(*1953) Peter Stormare

(*1924) Lauren Bacall

(*1970) Alison Elliott

(*1969) Anne Heche

(*1957) Ted Levine

(*1965) Jonathan Glazer (režisér)

(*1965) Jonathan Glazer (scénárista)

(*1954) Arliss Howard

(*1962) Danny Huston

(*1993) Cameron Bright

(*1931) Jean-Claude Carrière (scénárista)

(*1961) Alexandre Desplat (hudební skladatel)

(*1957) Harris Savides (kameraman)

(*1933) Zoe Caldwell



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
13°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°10’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Beran
11°29’
Rak
9°42’
UranUran:
Panna
20°30’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Panna
18°06’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°15’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Beran
19°39’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Kozoroh
18°31’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
6°20’
4. IC:
Vodnář
7°02’
7. DSC:
Býk
6°20’
10. MC:
Lev
7°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »