blizenci

Nicole Kidman
(1986): Oprah show

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.6. 1967 - 15:15h
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Nicole Kidman - Film: Oprah show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Kidman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Beguiled
(2016) - Lion
(2016) - How to Talk to Girls at Parties
(2016) - Genius
(2016) - Big Little Lies (TV seriál)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - The Family Fang
(2015) - Tajemství jejich očí
(2015) - Strangerland
(2015) - Queen of the Desert
(2014) - Zdravím, dámy!
(2014) - Paddington
(2014) - Grace, kněžna monacká
(2014) - Dřív než půjdu spát
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Stoker
(2013) - Koleje osudu
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Vogue: Očima módních editorek
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Reportér
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Zkus mě rozesmát
(2011) - Teror
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2010) - Králičí nora
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Nine
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Austrálie
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Lagerfeld - důvěrné
(2007) - I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - Zlatý kompas
(2007) - Svatba podle Margot
(2007) - Invaze
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - God Grew Tired of Us: The Story of Lost Boys of Sudan
(2006) - Happy Feet
(2006) - Diane Arbus: Příběh jedné obsese
(2005) - The Work of Director Jonathan Glazer (hudební videoklip)
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Tlumočnice
(2005) - Moje krásná čarodějka
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - At the Movies
(2004) - Zrození
(2004) - Stepfordské paničky
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2003) - The Words and Music of 'Cold Mountain' (koncert)
(2003) - Women on Top: Hollywood and Power
(2003) - Trier, Kidman og Cannes
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Dogville Confessions
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2003) - Lidská skvrna
(2003) - Dogville
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Úkryt
(2002) - Hodiny
(2001) - Robbie Williams and Nicole Kidman: Somethin' Stupid (hudební videoklip)
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - The Night Club of Your Dreams: The Making of Moulin Rouge
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Ti druzí
(2001) - Nevěsta přes internet
(2001) - Moulin Rouge
(2000) - GPTV
(1999) - Fox Studios Australia: The Grand Opening
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Magická posedlost
(1997) - Peacemaker
(1996) - Portrét dámy
(1996) - Muž v hlavní roli
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - Batman navždy
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Můj život
(1992) - Gomorron
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - Flirtování
(1991) - Billy Bathgate
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Úplné bezvětří
(1989) - Bangkok Hilton (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1988) - Smaragdové město
(1987) - Vietnam (TV seriál)
(1987) - Room to Move
(1987) - Boj v temnotách
(1987) - The Bit Part
(1987) - Australiana a Roma, Un'
(1986) - Oprah show
(1986) - Nesen větrem
(1985) - Larry King Live
(1985) - Winners (TV seriál)
(1985) - Wills & Burke
(1985) - Odvážný hřebec Archer
(1984) - Matthew and Son
(1983) - Vánoce v divočině
(1983) - Skin Deep
(1983) - Chase Through the Night
(1983) - Five Mile Creek (TV seriál)
(1983) - Bandité na BMX
(1981) - Entertainment Tonight

Nicole Kidman - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oprah show":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1972) Jude Law

(*1961) Meg Ryan

(*1969) Renée Zellweger

(*1962) Tom Cruise

(*1952) Dan Aykroyd

(*1975) Drew Barrymore

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1946) Susan Sarandon

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1981) Natalie Portman

(*1949) Sigourney Weaver

(*1975) Kate Winslet

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1944) Michael Douglas

(*1990) Kristen Stewart

(*1961) Forest Whitaker

(*1953) Kate Capshaw

(*1956) Geena Davis

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1962) Jim Carrey

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1969) Matthew McConaughey

(*1975) Charlize Theron

(*1971) David Arquette

(*1960) Antonio Banderas

(*1948) Billy Crystal

(*1964) Matt Dillon

(*1946) Danny Glover

(*1967) Matt LeBlanc

(*1950) William H. Macy

(*1963) Mike Myers

(*1969) Matthew Perry

(*1927) Sidney Poitier

(*1944) Harold Ramis

(*1966) David Schwimmer

(*1951) Robin Williams

(*1951) Kirstie Alley

(*1969) Jennifer Aniston

(*1966) Halle Berry

(*1964) Sandra Bullock

(*1956) Kim Cattrall

(*1946) Cher

(*1964) Courteney Cox

(*1965) Kristin Davis

(*1963) Whitney Houston

(*1963) Lisa Kudrow

(*1969) Jennifer Lopez

(*1966) Cynthia Nixon

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1976) Reese Witherspoon

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1916) Kirk Douglas

(*1957) Melanie Griffith

(*1964) Teri Hatcher

(*1968) Ashley Judd

(*1946) Liza Minnelli

(*1966) Adam Sandler

(*1942) Barbra Streisand

(*1937) Bill Cosby

(*1974) Hilary Swank

(*1975) Tobey Maguire

(*1970) Rachel Weisz

(*1965) Brooke Shields

(*1966) Salma Hayek

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1979) Heath Ledger

(*1970) Vince Vaughn

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1988) Rupert Grint

(*1990) Emma Watson

(*1968) Debra Messing

(*1967) Jamie Foxx

(*1972) Thandie Newton

(*1958) Madonna

(*1970) Jamie Kennedy

(*1971) Jada Pinkett Smith

(*1970) Sean Hayes

(*1973) Mario López

(*1958) Ice-T

(*1958) Prince

(*1970) Queen Latifah

(*1966) Chris Rock

(*1945) Priscilla Presley

(*1958) Keenen Ivory Wayans

(*1965) Rick Hearst

(*1965) Marlee Matlin



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
13°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°10’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Beran
11°29’
Střelec
5°12’
UranUran:
Panna
20°30’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Panna
18°06’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°15’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Beran
19°39’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Blíženci
10°24’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
6°20’
4. IC:
Vodnář
7°02’
7. DSC:
Býk
6°20’
10. MC:
Lev
7°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »