blizenci

Nicole Kidman
(2013): Zlatý Glóbus 2013

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.6. 1967 - 15:15h
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Nicole Kidman - Film: Zlatý Glóbus 2013
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicole Kidman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Beguiled
(2016) - Lion
(2016) - How to Talk to Girls at Parties
(2016) - Genius
(2016) - Big Little Lies (TV seriál)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - The Family Fang
(2015) - Tajemství jejich očí
(2015) - Strangerland
(2015) - Queen of the Desert
(2014) - Zdravím, dámy!
(2014) - Paddington
(2014) - Grace, kněžna monacká
(2014) - Dřív než půjdu spát
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Stoker
(2013) - Koleje osudu
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Vogue: Očima módních editorek
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Reportér
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Zkus mě rozesmát
(2011) - Teror
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2010) - Králičí nora
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Nine
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Austrálie
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Lagerfeld - důvěrné
(2007) - I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - Zlatý kompas
(2007) - Svatba podle Margot
(2007) - Invaze
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - God Grew Tired of Us: The Story of Lost Boys of Sudan
(2006) - Happy Feet
(2006) - Diane Arbus: Příběh jedné obsese
(2005) - The Work of Director Jonathan Glazer (hudební videoklip)
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Tlumočnice
(2005) - Moje krásná čarodějka
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - At the Movies
(2004) - Zrození
(2004) - Stepfordské paničky
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2003) - The Words and Music of 'Cold Mountain' (koncert)
(2003) - Women on Top: Hollywood and Power
(2003) - Trier, Kidman og Cannes
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Dogville Confessions
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2003) - Lidská skvrna
(2003) - Dogville
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Úkryt
(2002) - Hodiny
(2001) - Robbie Williams and Nicole Kidman: Somethin' Stupid (hudební videoklip)
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - The Night Club of Your Dreams: The Making of Moulin Rouge
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Ti druzí
(2001) - Nevěsta přes internet
(2001) - Moulin Rouge
(2000) - GPTV
(1999) - Fox Studios Australia: The Grand Opening
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Magická posedlost
(1997) - Peacemaker
(1996) - Portrét dámy
(1996) - Muž v hlavní roli
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - Batman navždy
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Můj život
(1992) - Gomorron
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - Flirtování
(1991) - Billy Bathgate
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Úplné bezvětří
(1989) - Bangkok Hilton (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1988) - Smaragdové město
(1987) - Vietnam (TV seriál)
(1987) - Room to Move
(1987) - Boj v temnotách
(1987) - The Bit Part
(1987) - Australiana a Roma, Un'
(1986) - Oprah show
(1986) - Nesen větrem
(1985) - Larry King Live
(1985) - Winners (TV seriál)
(1985) - Wills & Burke
(1985) - Odvážný hřebec Archer
(1984) - Matthew and Son
(1983) - Vánoce v divočině
(1983) - Skin Deep
(1983) - Chase Through the Night
(1983) - Five Mile Creek (TV seriál)
(1983) - Bandité na BMX
(1981) - Entertainment Tonight

Nicole Kidman - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zlatý Glóbus 2013":
(*1967) Julia Roberts

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1949) Jessica Lange

(*1948) Jeremy Irons

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1968) Hugh Jackman

(*1972) Ben Affleck

(*1957) Steve Buscemi

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1968) Naomi Watts

(*1962) Jodie Foster

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1974) Christian Bale

(*1968) Josh Brolin

(*1955) Jeff Daniels

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1949) Richard Gere

(*1952) John Goodman

(*1937) Dustin Hoffman

(*1967) Matt LeBlanc

(*1950) Bill Murray

(*1952) Mandy Patinkin

(*1954) Dennis Quaid

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1966) Halle Berry

(*1947) Glenn Close

(*1946) Sally Field

(*1963) Helen Hunt

(*1969) Jennifer Lopez

(*1949) Meryl Streep

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1968) Lucy Liu

(*1970) Rachel Weisz

(*1966) Salma Hayek

(*1980) Zooey Deschanel

(*1979) Kate Hudson

(*1979) Claire Danes

(*1966) Julianna Margulies

(*1963) Quentin Tarantino

(*1969) Jack Black

(*1982) Anne Hathaway

(*1968) Debra Messing

(*1967) Jamie Foxx

(*1981) Jessica Alba

(*1967) Jason Statham

(*1964) Don Cheadle

(*1951) Kathryn Bigelow

(*1954) Ang Lee

(*1942) Michael Haneke

(*1972) Jennifer Garner

(*1967) Liev Schreiber

(*1934) Alan Arkin

(*1971) Damian Lewis

(*1972) Archie Panjabi

(*1969) Paul Rudd

(*1967) Will Ferrell

(*1989) Hayden Panettiere

(*1979) Rosario Dawson

(*1974) Sarah Paulson

(*1975) Marion Cotillard

(*1956) Christoph Waltz

(*1970) Tina Fey

(*1977) Kerry Washington

(*1967) Louis C. K.

(*1980) Kristen Bell

(*1974) Jimmy Fallon

(*1946) Bill Clinton

(*1983) Emily Blunt

(*1971) Jeremy Renner

(*1974) Amy Adams

(*1971) Sacha Baron Cohen

(*1959) John Hawkes

(*1962) Danny Huston

(*1981) Sienna Miller

(*1956) Bryan Cranston

(*1979) John Krasinski

(*1975) Eva Longoria

(*1967) Connie Britton

(*1985) Amanda Seyfried

(*1971) Nathan Fillion

(*1973) Kristen Wiig

(*1967) Toby Jones

(*1975) Bradley Cooper

(*1950) Jay Leno

(*1981) Michelle Dockery

(*1986) Megan Fox

(*1983) Jonah Hill

(*1971) Jon Hamm

(*1973) Jim Parsons

(*1986) Robert Pattinson

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1971) Amy Poehler



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
13°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°10’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Beran
11°29’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
20°30’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
18°06’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°15’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
19°39’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Ryby
6°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
6°20’
4. IC:
Vodnář
7°02’
7. DSC:
Býk
6°20’
10. MC:
Lev
7°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »