rak

Olga Havlová
(2011): Inventura Febia: Olga a Dagmar Havlové

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
27.1.1996 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
první manželka Václava Havla
Olga Havlová - Film: Inventura Febia: Olga a Dagmar Havlové
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Havlová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Inventura Febia: Olga a Dagmar Havlové":
(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1951) Fero Fenič (režisér)

(*1949) Olga Sommerová (režisérka)

(*1966) Andrea Majstorovičová (režisérka)

(*1936) Václav Havel



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
18°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
12°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
12°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
10°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°29’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°49’
Váhy
16°40’
UranUran:
Beran
27°12’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Panna
8°08’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Rak
22°52’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°45’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°32’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Blíženci
2°14’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »