rak

Olga Havlová
(1991): Proč Havel?

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
27.1.1996 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
první manželka Václava Havla
Olga Havlová - Film: Proč Havel?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Havlová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Proč Havel?":
(*1925) Paul Newman

(*1953) Tom Hulce

(*1928) Shirley Temple

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1959) Zlata Adamovská

(*1936) Pavel Landovský

(*1932) Miloš Forman

(*1932) Ellen Burstyn

(*1930) Maximilian Schell

(*1925) Vojtěch Jasný (režisér)

(*1925) Vojtěch Jasný (scénárista)

(*1941) Plácido Domingo

(*1924) George Bush

(*1914) Rafael Kubelík

(*1929) Jaroslav Kučera (kameraman)

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1936) Václav Havel

(*1914) Bohumil Hrabal

(*1942) Věra Čáslavská

(*1954) Michael Kocáb

(*1921) Alexander Dubček

(*1962) Martin Mejstřík

(*1941) Jiří Křižan

(*1941) Paul Simon

(*1937) Karel Schwarzenberg

(*1915) Arthur Miller

(*1923) Henry Kissinger



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
18°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
12°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
12°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
10°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°29’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°49’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Beran
27°12’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Panna
8°08’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Rak
22°52’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°45’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°32’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Blíženci
2°14’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »