rak

Olga Havlová
(1996): A znovu Žebrácká opera

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
27.1.1996 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
první manželka Václava Havla
Olga Havlová - Film: A znovu Žebrácká opera
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Havlová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "A znovu Žebrácká opera":
(*1931) Ladislav Smoljak

(*1936) Jan Tříska

(*1940) Jan Hraběta

(*1952) Jan Kašpar

(*1949) Olga Sommerová (režisérka)

(*1936) Václav Havel

(*1938) Andrej Krob



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
18°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
12°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
12°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
10°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°29’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°49’
Ryby
19°25’
UranUran:
Beran
27°12’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Panna
8°08’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Rak
22°52’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°45’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°32’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Blíženci
2°14’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »