rak

Olga Havlová
(2014): Život podle Václava Havla

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
27.1.1996 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
první manželka Václava Havla
Olga Havlová - Film: Život podle Václava Havla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Havlová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Život podle Václava Havla":
(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1947) Jiří Bartoška

(*1967) Andrea Sedláčková (režisérka)

(*1967) Andrea Sedláčková (scénáristka)

(*1943) Mick Jagger

(*1933) Stanislav Milota

(*1943) Keith Richards

(*1936) Václav Havel

(*1935) Tändzin Gjamccho - Dalailáma XIV

(*1949) Ladislav Špaček

(*1944) Ivan Martin Jirous

(*1913) Gustáv Husák

(*1921) Alexander Dubček

(*1936) Jiří Černý



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
18°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
12°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
12°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
10°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°29’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°49’
Štír
20°24’
UranUran:
Beran
27°12’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Panna
8°08’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Rak
22°52’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°45’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°32’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Blíženci
2°14’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958 - 2019) zpěvačka Roxette

Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »