rak

Olga Havlová
(1993): GEN - Galerie elity národa

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
27.1.1996 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
první manželka Václava Havla
Olga Havlová - Film: GEN - Galerie elity národa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Havlová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "GEN - Galerie elity národa":
(*1922) Josef Kemr

(*1931) Ladislav Smoljak (režisér)

(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1938) Jiří Menzel (režisér)

(*1938) Jiří Menzel (scénárista)

(*1938) Jiří Menzel

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1937) Jiří Kodet

(*1931) Jiří Suchý

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1926) Vlasta Chramostová

(*1929) Květa Fialová

(*1931) Hana Hegerová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1944) Jiří Datel Novotný (režisér)

(*1965) Filip Renč (režisér)

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1918) Jiří Krejčík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1922) Karel Černý

(*1936) Jan Tříska

(*1932) Waldemar Matuška

(*1929) Věra Chytilová (režisérka)

(*1929) Věra Chytilová (scénáristka)

(*1929) Věra Chytilová

(*1944) Vladimír Drha (režisér)

(*1938) Juraj Jakubisko (režisér)

(*1948) Jiří Barta

(*1954) Jaroslav Brabec (kameraman)

(*1954) Jaroslav Brabec (režisér)

(*1954) Jaroslav Brabec (scénárista)

(*1934) Zeno Dostál (režisér)

(*1951) Fero Fenič (režisér)

(*1967) Jan Hřebejk (režisér)

(*1935) Jaromil Jireš (režisér)

(*1936) Jan Němec (režisér)

(*1960) Irena Pavlásková (režisérka)

(*1950) Hana Pinkavová (režisérka)

(*1950) Karel Smyczek (režisér)

(*1957) Milan Šteindler (režisér)

(*1959) Ondřej Trojan (režisér)

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1942) Ivan Vojnár (režisér)

(*1913) Jiří Weiss

(*1959) Oskar Reif (režisér)

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1921) Otomar Krejča st.

(*1921) Zdeněk Miler

(*1925) Zdeněk Smetana

(*1956) Zuzana Zemanová-Hojdová (režisérka)

(*1948) Viktor Polesný (režisér)

(*1923) Radúz Činčera

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1949) Helena Třeštíková (režisérka)

(*1971) Ivan Zachariáš (kameraman)

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1950) Jaroslav Hovorka (režisér)

(*1950) Jaroslav Hovorka (scénárista)

(*1938) Vladimír Jiránek

(*1963) Igor Chaun (režisér)

(*1946) Ján Piroh (režisér)

(*1949) Petr Skála (režisér)

(*1966) Lucie Bílá

(*1971) David Čálek (kameraman)

(*1949) Olga Sommerová (režisérka)

(*1932) Jan Špáta (režisér)

(*1932) Jan Špáta

(*1956) Pavel Koutecký (režisér)

(*1944) Petr Hapka

(*1928) Oleg Reif (režisér)

(*1952) Josef Císařovský (režisér)

(*1966) Ján Sebechlebský (režisér)

(*1941) Ján Fajnor (scénárista)

(*1941) Ján Fajnor (režisér)

(*1954) Alena Činčerová (režisérka)

(*1954) Alena Činčerová (kameramanka)

(*1944) Ctibor Turba

(*1966) Dagmar Smržová (režisérka)

(*1910) Adolf Branald

(*1973) Robert Sedláček (režisér)

(*1973) Robert Sedláček (scénárista)

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1956) Vladislav Kvasnička (režisér)

(*1932) Josef Zíma

(*1936) Václav Havel

(*1928) Pavel Kohout

(*1954) Věra Bílá

(*1940) Karel Slach (kameraman)

(*1941) Václav Klaus

(*1935) Jan Saudek

(*1924) Josef Škvorecký

(*1932) Vladimír Páral

(*1934) Jan Klusák

(*1938) Karel Svoboda

(*1914) Bohumil Hrabal



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
18°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
12°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
12°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
10°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°29’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°49’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Beran
27°12’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Panna
8°08’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Rak
22°52’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°45’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°32’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Blíženci
2°14’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »