rak

Olga Havlová
(2007): Občan Havel

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
27.1.1996 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
první manželka Václava Havla
Olga Havlová - Film: Občan Havel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Havlová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Občan Havel":
(*1931) Ladislav Smoljak

(*1932) Leoš Suchařípa

(*1947) Táňa Fischerová

(*1959) Eva Holubová

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1936) Pavel Landovský

(*1951) Milan Mejla Hlavsa

(*1936) Jan Tříska

(*1954) Miroslav Janek (režisér)

(*1964) Barbora Hrzánová

(*1943) Mick Jagger

(*1946) Bill Clinton

(*1946) George W. Bush

(*1956) Pavel Koutecký (režisér)

(*1956) Pavel Koutecký (scénárista)

(*1956) Pavel Koutecký

(*1943) Keith Richards

(*1951) Peter Dvorský

(*1936) Václav Havel

(*1941) Václav Klaus

(*1944) Miloš Zeman

(*1949) Karel Zich

(*1947) Jaroslav Hutka

(*1949) Ladislav Špaček

(*1937) Madeleine Albright



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
18°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
12°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
12°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
10°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°29’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°49’
Lev
24°26’
UranUran:
Beran
27°12’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Panna
8°08’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Rak
22°52’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°45’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°32’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Blíženci
2°14’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »