lev

Eriq La Salle
(1985): Out of the Darkness

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Out of the Darkness
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Out of the Darkness":
(*1936) Hector Elizondo

(*1965) Charlie Sheen

(*1940) Martin Sheen

(*1961) D. B. Sweeney

(*1932) Jud Taylor (režisér)

(*1936) Joe Spinell

(*1952) Sam McMurray

(*1954) Lucinda Jenney

(*1936) Matt Clark

(*1959) Thomas Calabro

(*1957) Ann Talman

(*1944) Jennifer Salt

(*1947) T. S. Cook (scénárista)

(*1924) Val Avery



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Štír
24°46’
UranUran:
Lev
28°57’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Blíženci
4°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »