lev

Eriq La Salle
(1985): Out of the Darkness

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Out of the Darkness
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Out of the Darkness":
(*1936) Hector Elizondo

(*1965) Charlie Sheen

(*1940) Martin Sheen

(*1961) D. B. Sweeney

(*1932) Jud Taylor (režisér)

(*1936) Joe Spinell

(*1952) Sam McMurray

(*1954) Lucinda Jenney

(*1936) Matt Clark

(*1959) Thomas Calabro

(*1957) Ann Talman

(*1944) Jennifer Salt

(*1947) T. S. Cook (scénárista)

(*1924) Val Avery



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Štír
24°46’
UranUran:
Lev
28°57’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Blíženci
4°07’

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »