vodnar

Faran Tahir
(2002): Můj přítel Monk (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Můj přítel Monk (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Můj přítel Monk (TV seriál)":
(*1944) Danny Trejo

(*1943) Malcolm McDowell

(*1953) Peter Stormare

(*1971) Sean Astin

(*1950) Jane Galloway

(*1936) Hector Elizondo

(*1957) John Turturro

(*1947) Peter Weller (režisér)

(*1975) Nicole DeHuff

(*1968) Casper Van Dien

(*1968) Dina Meyer

(*1940) Dan Hedaya

(*1970) Josh Stamberg

(*1957) Ted Levine

(*1972) Carmen Electra

(*1959) Jason Alexander

(*1953) Larry Miller

(*1953) Tony Shalhoub

(*1980) Katie Lohmann

(*1953) Ron Underwood (režisér)

(*1964) Adam Shankman (režisér)

(*1953) Tom DiCillo (režisér)

(*1944) David Rasche

(*1971) Krista Allen

(*1956) Adam Arkin (režisér)

(*1955) Glenne Headly

(*1966) Billy Burke

(*1970) Julie Bowen

(*1949) Brooke Adams

(*1959) Taylor Nichols

(*1962) Andrew McCarthy

(*1930) Gena Rowlands

(*1969) D. B. Woodside

(*1978) DJ Qualls

(*1971) Snoop Dogg

(*1966) Lochlyn Munro

(*1964) Mark Sheppard

(*1969) Paul Blackthorne

(*1949) Steven Williams

(*1976) Keith Robinson

(*1959) Dylan Baker

(*1961) Sharon Lawrence

(*1967) Adewale Akinnuoye-Agbaje

(*1976) Melissa George

(*1973) Ryan Alosio

(*1983) Ashley Johnson

(*1963) Gail O'Grady

(*1976) Kelly Carlson

(*1958) Jefery Levy (režisér)

(*1977) Marguerite Moreau

(*1957) Tim Bagley

(*1969) Fieldy

(*1961) Wade Williams

(*1966) Traylor Howard

(*1959) John Hawkes

(*1964) Holt McCallany

(*1985) Cody McMains

(*1943) Rosemary Forsyth

(*1970) Sarah Silverman

(*1945) Janet Wright

(*1964) Adam Davidson (režisér)

(*1943) Holland Taylor

(*1987) Evan Peters

(*1973) Erinn Bartlett

(*1961) Michael Spiller (režisér)

(*1948) Alice Cooper

(*1966) Greg Grunberg

(*1964) Bob Clendenin

(*1966) Tyler Mane

(*1969) Patrick Fischler

(*1955) Michael Nankin (režisér)

(*1966) Jeffrey Dean Morgan

(*1966) Rainn Wilson

(*1965) Fred Stoller

(*1975) Moon Bloodgood

(*1968) Rena Sofer

(*1979) Brianna Brown

(*1980) Tamara Feldman

(*1970) James Lesure

(*1972) Sung Kang

(*1978) Rossif Sutherland

(*1970) Chandra West

(*1961) Titus Welliver

(*1985) Odette Annable

(*1952) Eric Laneuville (režisér)

(*1948) Larry Brandenburg

(*1971) Brooke Burke-Charvet

(*1971) C. S. Lee

(*1960) Christopher Cousins

(*1929) Pat Crawford Brown

(*1919) Patrick Cranshaw

(*1957) Rosalind Chao

(*1962) Eric Allan Kramer

(*1968) Ken Marino

(*1998) Ariel Winter

(*1977) Jennifer Hall

(*1939) Kathryn Joosten

(*1972) Assaf Cohen

(*1959) Glenn Morshower



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
3°31’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »