panna

James Coburn
(1958): Lawman (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.8. 1928 - 20:15h
Místo:
Laurel, Nebraska
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.11.2002 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
James Coburn - Film: Lawman (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1958, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1958 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Coburn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - I Am Steve McQueen
(2008) - How the West Was Lost
(2007) - The McCartney Years
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Bruce Lee: The Immortal Dragon
(2002) - Sněžní psi
(2002) - I Love Muppets
(2002) - Americká zbraň
(2001) - Poslední dny
(2001) - Once Upon a Time: Sergio Leone
(2001) - Kurosawa
(2001) - Intimate Portrait: Raquel Welch
(2001) - Yellow Bird
(2001) - Walter a Henry
(2001) - Vězeň
(2001) - Texas Rangers
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2000) - Dale's All Stars
(2000) - World's Scariest Ghosts: Caught on Tape
(2000) - Guns for Hire: The Making of 'The Magnificent Seven'
(2000) - Otcova muka
(2000) - May Day
(2000) - The Good Doctor
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Odplata
(1999) - Noemova archa
(1998) - Steve McQueen: The E! True Hollywood Story
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Palau - Ráj Pacifiku
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Pan Vražda
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1997) - Utrpení
(1997) - Skeletons
(1997) - Falešné svědectví
(1997) - Druhá občanská válka
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Okavango - divoký ráj Afriky
(1996) - Ben Johnson: Third Cowboy on the Right
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Zamilovaný profesor
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Likvidátor
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1995) - Past
(1995) - Anděl pomsty
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Policajti ve výslužbě
(1994) - Maverick
(1993) - Return to 'The Great Escape'
(1993) - Drakova kletba
(1993) - Seznam smrti
(1993) - Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Christmas Reunion
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Sam Peckinpah: Man of Iron
(1992) - Hugh Hefner: Once Upon a Time
(1992) - Tisíc hrdinů
(1992) - Mastergate
(1992) - Hráč
(1992) - The Fifth Corner (TV seriál)
(1991) - Hollywoodští specialisté (TV seriál)
(1991) - Silverfox
(1991) - Hudson Hawk
(1990) - Tag till himlen
(1990) - My Riviera (TV seriál)
(1990) - Mladé pušky II
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Call from Space
(1988) - Walking After Midnight
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1986) - Death of a Soldier
(1985) - Otcovy hříchy
(1984) - Cowboys of the Saturday Matinee
(1984) - Tas!
(1984) - Martinův den
(1983) - Malibu
(1983) - Digital Dreams
(1982) - All-Star Birthday Party at Annapolis
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Vysoké riziko
(1981) - Krásky
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1980) - Superstunt II
(1980) - Mr. Patman
(1980) - Milující páry
(1980) - Baltimorský zázrak
(1979) - Palebná síla
(1979) - The Muppet Movie
(1979) - Goldengirl
(1978) - Formule 1
(1978) - The Dain Curse (TV seriál)
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - Superstunt
(1977) - White Rock
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - Železný kříž
(1976) - Poslední ostří hoši
(1976) - Jezdci po nebesích
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - 700 mil v sedle
(1975) - Zlé časy
(1975) - Jackpot
(1974) - Dokonalý plán
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Kapsáři
(1972) - Proč žít... a proč umírat
(1972) - Jezdci rodea
(1972) - The Carey Treatment
(1971) - Hlavu dolů
(1970) - Poslední z hlavounů v městečku Mobile
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hard Contract
(1968) - Duffy
(1968) - Candy
(1967) - Waterhole #3
(1967) - Prezidentův psychiatr
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1966) - Vyloupení banky v L. A.
(1966) - Náš muž Flint
(1966) - Co jsi dělal za války, taťko?
(1965) - Uragán na Jamajce
(1965) - The Loved One
(1965) - Major Dundee
(1964) - Action On the Beach
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1963) - Velký útěk
(1963) - Šaráda
(1963) - The Man From Galveston
(1963) - Králové slunce
(1962) - Peklo je pro hrdiny
(1961) - The Murder Men
(1961) - Acapulco (TV seriál)
(1960) - Sedm statečných
(1960) - Klondike (TV seriál)
(1959) - Ride Lonesome
(1959) - Face of a Fugitive
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)

James Coburn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lawman (TV seriál)":
(*1920) DeForest Kelley

(*1925) Robert Altman (režisér)

(*1913) Anton Leader (režisér)

(*1937) Dorothy Provine

(*1894) George Waggner (režisér)

(*1923) Margaret Field

(*1922) Coleen Gray

(*1912) Paul Landres (režisér)

(*1926) Kasey Rogers

(*1917) R. G. Armstrong

(*1922) Burt Kennedy (režisér)

(*1922) Burt Kennedy (scénárista)

(*1896) Stuart Heisler (režisér)

(*1890) Harry Shannon

(*1920) Jack Elam

(*1913) Murvyn Vye

(*1914) Robert J. Wilke

(*1915) Jack Buetel

(*1918) Donald Murphy

(*1922) John Anderson

(*1919) Slim Pickens

(*1923) Jean Willes

(*1938) Hampton Fancher

(*1932) Joyce Taylor

(*1895) Marie Blake

(*1928) Pernell Roberts

(*1911) Hugh Sanders

(*1912) Richard Reeves

(*1914) George Barrows

(*1908) Barry Kelley

(*1925) Mike Connors

(*1937) Chad Everett

(*1920) Michael Pate

(*1929) Peter Breck

(*1925) Philip Carey

(*1927) Peggie Castle

(*1935) Doug McClure

(*1909) Everett Sloane (režisér)

(*1914) Wayne Morris

(*1933) Robert Fuller

(*1952) Bryan Russell

(*1941) Diane McBain

(*1930) Peggy McCay

(*1907) Iron Eyes Cody

(*1884) Sig Ruman

(*1938) Luana Anders

(*1931) Mala Powers

(*1926) Richard Matheson (scénárista)

(*1907) Bob Steele

(*1897) Kermit Maynard

(*1935) Peter Brown

(*1903) Harold E. Stine (kameraman)

(*1941) Tommy Rettig

(*1931) John Clarke

(*1935) Joseph Gallison

(*1925) Dee Carroll

(*1906) Russell Thorson

(*1903) Edgar Buchanan

(*1921) John Russell

(*1921) Harry Carey Jr.

(*1921) Catherine McLeod

(*1907) Damian O'Flynn

(*1899) John Qualen

(*1932) Robert Reed

(*1918) Tom Drake

(*1898) Regis Toomey

(*1934) James Drury

(*1897) Morris Ankrum

(*1893) Bert Glennon (kameraman)

(*1903) Chubby Johnson

(*1936) Gary Conway

(*1913) Mickey Simpson

(*1934) Guy Stockwell

(*1923) Ted Knight

(*1928) Ray Stricklyn

(*1935) Richard Evans

(*1911) Jeanette Nolan

(*1920) Denver Pyle

(*1931) Ray Danton

(*1914) Hillary Brooke

(*1915) Robert Sparr (režisér)

(*1908) Paul Stewart (režisér)

(*1922) Adam Williams

(*1911) Sheila Bromley

(*1905) Nestor Paiva

(*1904) Ray Walker

(*1912) Henry Brandon

(*1920) Donald Buka

(*1891) Francis McDonald

(*1907) Lurene Tuttle

(*1905) Ted de Corsia

(*1909) Marc Lawrence

(*1909) Marc Lawrence (režisér)

(*1915) John Dehner

(*1907) Willis Bouchey

(*1924) Norman Alden

(*1922) William Schallert

(*1903) Gene Roth



Tranzitní horoskop (1958)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
8°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
22°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
25°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°25’
Váhy
28°38’
SaturnSaturn:
Střelec
12°41’
Střelec
19°29’
UranUran:
Beran
6°27’
Lev
10°47’
NeptunNeptun:
Lev
29°16’
Štír
4°26’
PlutoPluto:
Rak
17°55’
Panna
2°07’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°43’
Štír
7°21’
Černá LunaLilith:
Střelec
0°48’
Ryby
24°32’
CheirónCheirón:
Býk
10°01’
Vodnář
14°52’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
11°58’
4. IC:
Rak
6°07’
7. DSC:
Váhy
11°58’
10. MC:
Kozoroh
6°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »