blizenci

John Goodman
(1995): The 47th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec
John Goodman - Film: The 47th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "The 47th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1961) George Clooney

(*1951) Anjelica Huston

(*1960) David Duchovny

(*1938) Jon Voight

(*1943) Ben Kingsley

(*1951) Charles S. Dutton

(*1947) Edward James Olmos

(*1955) Lorraine Bracco

(*1953) Kate Capshaw

(*1941) Beau Bridges

(*1956) Tim Daly

(*1936) Hector Elizondo

(*1944) Dennis Franz

(*1967) Matt LeBlanc

(*1945) John Lithgow

(*1952) Mandy Patinkin

(*1969) Matthew Perry

(*1966) David Schwimmer

(*1955) Jimmy Smits

(*1935) Donald Sutherland

(*1947) James Woods

(*1969) Jennifer Aniston

(*1947) Glenn Close

(*1964) Courteney Cox

(*1946) Sally Field

(*1963) Helen Hunt

(*1963) Lisa Kudrow

(*1925) Angela Lansbury

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1964) Teri Hatcher

(*1942) Barbra Streisand

(*1968) Gillian Anderson

(*1967) Sherry Stringfield

(*1962) Anthony Edwards

(*1979) Claire Danes

(*1959) David Hyde Pierce

(*1966) Julianna Margulies

(*1959) Jason Alexander

(*1931) Rip Torn

(*1950) Cybill Shepherd

(*1964) Hank Azaria

(*1973) Tori Spelling

(*1922) Carl Reiner

(*1943) Mick Jackson

(*1952) Mimi Leder

(*1956) Adam Arkin

(*1950) Kathy Baker

(*1944) Sam Elliott

(*1957) Paul Reiser

(*1940) James Burrows

(*1947) Jeffrey DeMunn

(*1952) Christine Baranski

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1949) Michael Richards

(*1965) Ron Eldard

(*1962) Eriq La Salle

(*1971) Noah Wyle

(*1961) Heather Locklear

(*1952) Alfre Woodard

(*1958) Marg Helgenberger

(*1956) Sela Ward

(*1946) Candice Bergen

(*1972) Jennie Garth

(*1936) Mary Tyler Moore

(*1939) Paul Winfield

(*1936) Shirley Knight

(*1942) Michele Lee

(*1960) Courtney B. Vance

(*1934) Lou Antonio

(*1943) Jeff Bleckner

(*1946) Tyne Daly

(*1955) Kelsey Grammer

(*1947) Liz Torres

(*1961) Sharon Lawrence

(*1933) Cicely Tyson

(*1949) Garry Shandling

(*1963) Gail O'Grady

(*1955) Laurie Metcalf

(*1953) Cyndi Lauper

(*1951) Patricia Richardson

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1922) Sid Caesar

(*1950) Jay Leno

(*1951) Mark Tinker

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1968) Gary Coleman

(*1953) Dennis Miller

(*1956) Bill Maher

(*1914) Ray Walston

(*1961) Michael Markowitz (scénárista)

(*1961) Michael Markowitz

(*1937) Barbara Babcock

(*1927) Abby Mann



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
Ryby
8°01’
UranUran:
Rak
13°15’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Lev
19°39’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »