rak

Nicholas Lea
(2012): Arrow (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Westminster
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Nicholas Lea - Film: Arrow (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicholas Lea - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Arrow (TV seriál)":
(*1953) Peter Stormare

(*1968) Jeri Ryan

(*1968) Charlotte Ross

(*1966) Neal McDonough

(*1939) John Badham (režisér)

(*1956) Dwight H. Little (režisér)

(*1971) David Ramsey

(*1965) Vinnie Jones

(*1962) Jeffrey Nordling

(*1966) Lochlyn Munro

(*1968) Danny Nucci

(*1948) Marc Singer

(*1969) Paul Blackthorne

(*1958) Susanna Thompson

(*1967) Michael Jai White

(*1951) Jamey Sheridan

(*1969) Dylan Neal

(*1959) Tom Amandes

(*1964) David Kaye

(*1967) Venus Terzo

(*1968) Erik Palladino

(*1962) Colin Salmon

(*1971) James Callis

(*1955) Steven Culp

(*1938) Michael Schultz (režisér)

(*1967) John Barrowman

(*1975) Eugene Byrd

(*1967) Currie Graham

(*1960) Doug Jones

(*1979) Brandon Routh

(*1962) Teryl Rothery

(*1974) Lexi Alexander (režisérka)

(*1970) JR Bourne

(*1971) Rachel Luttrell

(*1956) Eugene Lipinski

(*1967) David Nykl

(*1962) Ben Browder

(*1983) Gregory Smith (režisér)

(*1976) Patrick Gilmore

(*1987) Danielle Panabaker

(*1978) Sage Brocklebank

(*1975) Karl Yune

(*1975) Sean Maher

(*1959) Robert Knepper

(*1968) Kelly Hu

(*1966) Nick Copus (režisér)

(*1981) David Anders

(*1981) Summer Glau

(*1982) José Antonio Negret (režisér)

(*1963) Alex Kingston

(*1973) J. August Richards

(*1972) Michael Eklund

(*1959) Charlotte Brandstrom (režisérka)

(*1981) Daniel Cudmore

(*1972) Greg Berlanti (producent)

(*1972) Greg Berlanti (scénárista)

(*1980) Christopher Redman

(*1978) Tommy Campbell

(*1981) Seth Gabel

(*1986) Katie Cassidy

(*1973) Chelah Horsdal

(*1991) Willa Holland

(*1975) Tahmoh Penikett

(*1983) Megalyn Echikunwoke

(*1984) Elysia Rotaru

(*1971) Christina Cox

(*1976) Kevin Alejandro

(*1969) Manu Bennett

(*1962) Al Sapienza

(*1972) Françoise Yip

(*1969) Chin Han

(*1979) Rutina Wesley

(*1986) Emma Bell

(*1965) Barry Nerling

(*1987) Anna Hopkins

(*1977) Jorge Vargas

(*1969) Roger R. Cross

(*1963) Hiro Kanagawa

(*1972) Darren Shahlavi

(*1968) Jimmy Jean-Louis

(*1980) Janina Gavankar

(*1975) Nick Tarabay

(*1985) Katrina Law

(*1956) Peter Francis James

(*1984) Kyle Schmid

(*1975) Warren Christie

(*1983) Annie Ilonzeh

(*1981) Matt Ryan

(*1977) Sean Rogerson

(*1987) Adrian Petriw

(*1965) Lynda Boyd

(*1965) David Cubitt

(*1988) Colton Haynes

(*1975) Ben Cotton

(*1989) Valerie Tian

(*1987) Jacqueline MacInnes Wood

(*1973) Tara Strong

(*1981) Stephen Amell

(*1975) Terry Chen



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
0°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
27°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
12°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
6°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
18°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
12°31’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Vodnář
10°37’
Váhy
28°19’
UranUran:
Lev
27°25’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
10°57’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
7°48’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°52’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Panna
26°13’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Ryby
10°51’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »