blizenci

Petr Kolář
(1994): Snídaně s Novou

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvák
Petr Kolář - Film: Snídaně s Novou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Kolář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Muzikantské legendy Karla Vágnera
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Galashow 60
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sportovec roku 2012
(2012) - Limuzína
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Ve vlnách
(2011) - ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Druhá šance
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Petr Kolář v Lucerně (koncert)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - SuperDuety
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2001) - Vabank
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
Spoluherci ve filmu "Snídaně s Novou":
(*1952) David Hasselhoff

(*1936) Zdeněk Svěrák

(*1939) Karel Gott

(*1940) Milan Lasica

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1949) Pavel Zedníček

(*1959) Bára Štěpánová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1949) Eliška Balzerová

(*1978) Eva Decastelo

(*1966) Iveta Bartošová

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Nela Boudová

(*1938) Věra Galatíková

(*1976) Aňa Geislerová

(*1951) Dana Homolová

(*1978) Jitka Ježková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1966) Jiří Macháček

(*1971) Dana Morávková

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1960) Ilona Svobodová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1984) Lucie Křížková Váchová

(*1946) Hana Zagorová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1971) Radim Fiala

(*1968) Martin Sitta

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1930) Josef Vinklář

(*1965) Jan Šťastný

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1961) Jan Čenský

(*1966) Jiří Langmajer

(*1950) Pavel Trávníček

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1949) Ota Jirák

(*1936) Jan Tříska

(*1945) Milan Kňažko

(*1947) Jan Kanyza

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1964) Tomáš Valík

(*1941) Marie Poledňáková

(*1953) Zdeněk Troška

(*1952) Vladimír Kratina

(*1948) Petr Štěpánek

(*1960) Světlana Nálepková

(*1978) Jan Dolanský

(*1965) Lucie Juřičková

(*1956) Martin Stropnický

(*1979) Martin Písařík

(*1977) Michal Jagelka

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1967) Jiří Dvořák

(*1948) Jiří Adamec

(*1966) Lucie Bílá

(*1969) Robert Jašków

(*1970) Martin Stránský

(*1982) Sandra Nováková

(*1977) Miluše Bittnerová

(*1964) Libor Baselides

(*1973) Marek Taclík

(*1953) Jan Novotný

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1979) Michaela Badinková

(*1977) Petr Vágner

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1975) Ruda z Ostravy

(*1962) Pavla Tomicová

(*1970) Dalibor Gondík

(*1980) Libor Bouček

(*1969) Adrian Jastraban

(*1974) Martin Pechlát

(*1983) Hana Vagnerová

(*1976) Václav Rašilov

(*1976) Tereza Kostková

(*1984) Filip Tomsa

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1988) Tomáš Vaněk

(*1965) Petr Rychlý

(*1987) Marie Doležalová



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
5°03’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Beran
11°27’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
20°30’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
22°03’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
18°05’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°17’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Beran
19°35’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
29°45’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »