rak

Ronny Cox
(2001): V tajných službách (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cloudcroft
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec
Ronny Cox - Film: V tajných službách (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ronny Cox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Nadia's Promise
(2014) - Beyond the Reach
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - Since '45 - In the Extraordinary House of History
(2013) - Věk dinosaurů
(2012) - Casting By
(2011) - Truth Be Told
(2009) - Tak si představ
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - The L.A. Riot Spectacular
(2004) - Anděl v rodině
(2002) - Ohnisko požáru
(2002) - Crazy as Hell
(2001) - Zlomení
(2001) - V tajných službách
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Psanci Ameriky
(2001) - The Boys of Sunset Ridge
(2000) - Love Lessons
(2000) - Dokonalá vražda, dokonalé město
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - Útok z hlubin
(1999) - Fenomén Y2K
(1999) - Bohatý je ten, kdo dává
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Puraido: Unmei no toki
(1998) - Frog and Wombat
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Childhood Sweetheart?
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Psalms from the Underground
(1996) - Never Give Up: The Jimmy V Story
(1996) - Nejtvrdší zápas
(1996) - Desert Breeze
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - A Part of the Family
(1993) - Second Chances (TV seriál)
(1992) - Vražedný plán
(1992) - Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem
(1991) - Nůžky
(1990) - The Making of 'Total Recall'
(1990) - Total Recall
(1990) - Parťák
(1990) - Marťani, jděte domů
(1990) - Cop Rock (TV seriál)
(1990) - Captain America
(1989) - One Man Force
(1989) - Kouzelná chvíle
(1989) - The Comeback
(1988) - Scandal in a Small Town
(1988) - Při výkonu služby: Vrazi agentů
(1988) - Favorite Son (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - RoboCop
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1987) - Moje spravedlnost
(1987) - Just a Regular Kid: An AIDS Story
(1987) - Baby Girl Scott
(1987) - The Abduction of Kari Swenson
(1986) - Hollywood Vice Squad
(1985) - Když se kácí les
(1985) - Hledání vidiny
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Spencer (TV seriál)
(1984) - Příběh Jesseho Owense
(1984) - Policajt v Beverly Hills
(1984) - Courage
(1982) - V dosahu bestie
(1982) - Two of a Kind
(1982) - Tangiers
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Some Kind of Hero
(1981) - Večerka
(1981) - Fallen Angel
(1980) - One Last Ride (TV seriál)
(1980) - The Last Song
(1980) - Fugitive Family
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - When Hell Was in Session
(1979) - Transplant
(1979) - Cibulové pole
(1979) - CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
(1978) - Ponorka na dně
(1978) - Lovey: A Circle of Children, Part II
(1978) - Harper Valley P.T.A.
(1977) - Our Town
(1977) - Konečné řešení
(1977) - The Girl Called Hatter Fox
(1977) - Auto
(1976) - Having Babies
(1976) - Cesta ke slávě
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Hugó, a víziló
(1974) - A Case of Rape
(1974) - Apple's Way (TV seriál)
(1973) - Pueblo
(1973) - The Connection
(1972) - The Dangerous World of 'Deliverance'
(1972) - Zloději myslí
(1972) - Vysvobození
Spoluherci ve filmu "V tajných službách (TV seriál)":
(*1954) Will Patton

(*1941) Beau Bridges

(*1957) Denise Crosby

(*1967) Gil Bellows

(*1952) Peter Markle (režisér)

(*1943) Paul Michael Glaser (režisér)

(*1964) Gloria Reuben

(*1970) Richard Speight Jr.

(*1961) Lolita Davidovich

(*1945) Mikael Salomon (režisér)

(*1967) Andrea Roth

(*1988) Bobby Edner

(*1965) Paige Turco

(*1950) Daniel Benzali

(*1961) Wade Williams

(*1973) Jennifer Aspen

(*1964) Adam Davidson (režisér)

(*1940) Arvin Brown (režisér)

(*1947) Guy Siner

(*1977) Zachary Quinto

(*1976) Valerie Cruz

(*1955) Michael Nankin (režisér)

(*1968) Mark Ivanir

(*1953) Robert Wisdom

(*1967) Pasha D. Lychnikoff

(*1975) George Katt

(*1976) Sheetal Sheth

(*1963) Faran Tahir

(*1972) Jason O'Mara

(*1948) Joe Cortese

(*1972) Assaf Cohen

(*1959) Glenn Morshower

(*1950) Gary Graham

(*1971) Dahlia Salem

(*1962) Alex Veadov

(*1959) Barbara Eve Harris

(*1969) Jonathan LaPaglia

(*1949) Gary Grubbs

(*1950) Susan Ruttan

(*1953) Manuel Urrego

(*1986) Natalie Marston

(*1960) Amanda Wyss

(*1961) Serena Scott Thomas

(*1992) Sofia Vassilieva

(*1995) Kyle Chavarria

(*1957) Ralph Brown

(*1978) Aimee Garcia

(*1963) Rocky Carroll

(*1958) Alyson Reed

(*1946) Terence Knox

(*1959) François Chau

(*1951) Cristine Rose

(*1962) Melissa Rosenberg (scénáristka)

(*1955) Michael Shamus Wiles

(*1961) Paul Ganus

(*1949) George Cheung

(*1945) Castulo Guerra

(*1963) Iqbal Theba

(*1972) Hector Luis Bustamante

(*1960) Michael McGrady

(*1943) David Clennon

(*1949) Ray Laska

(*1979) Hrach Titizian

(*1961) Molly Hagan

(*1968) Navid Negahban

(*1963) Nick Gomez (režisér)



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
29°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
8°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
25°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
0°40’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Beran
17°59’
Býk
24°34’
UranUran:
Býk
17°24’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Panna
19°06’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Rak
29°41’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°26’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°07’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Rak
5°16’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »