vodnar

Sara Gilbert
(1989): Simpsonovi (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Simpsonovi (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Simpsonovi (TV seriál)":
(*1956) Mel Gibson

(*1952) Liam Neeson

(*1969) Edward Norton

(*1948) Jeremy Irons

(*1956) Andy Garcia

(*1961) Meg Ryan

(*1953) Pierce Brosnan

(*1951) Treat Williams

(*1975) Drew Barrymore

(*1925) Paul Newman

(*1957) Steve Buscemi

(*1944) Gary Busey

(*1957) Frances McDormand

(*1965) Ben Stiller

(*1981) Natalie Portman

(*1953) Kim Basinger

(*1952) Isabella Rossellini

(*1955) Willem Dafoe

(*1962) Jodie Foster

(*1958) Alec Baldwin

(*1947) Albert Brooks

(*1940) James Caan

(*1944) Danny DeVito

(*1951) Mark Hamill

(*1961) Woody Harrelson

(*1937) Dustin Hoffman

(*1931) James Earl Jones

(*1957) Jon Lovitz

(*1953) Colm Meaney

(*1931) Leonard Nimoy

(*1969) Matthew Perry

(*1935) Donald Sutherland

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1947) James Woods

(*1956) Kim Cattrall

(*1947) Glenn Close

(*1945) Bette Midler

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1980) Christina Ricci

(*1949) Meryl Streep

(*1954) Kathleen Turner

(*1976) Reese Witherspoon

(*1916) Kirk Douglas

(*1957) Melanie Griffith

(*1965) John C. Reilly

(*1920) Mickey Rooney

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1955) J. K. Simmons

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1970) Rachel Weisz

(*1939) Lily Tomlin

(*1942) Michael York

(*1949) Pamela Reed

(*1954) Katey Sagal

(*1950) Richard Dean Anderson

(*1980) Zooey Deschanel

(*1940) Patrick Stewart

(*1972) Carmen Electra

(*1959) David Hyde Pierce

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1973) Neil Patrick Harris

(*1946) Suzanne Somers

(*1937) George Takei

(*1932) Nichelle Nichols

(*1949) Brent Spiner

(*1943) Eric Idle

(*1973) Neve Campbell

(*1982) Anne Hathaway

(*1929) Ed Asner

(*1984) Mandy Moore

(*1964) Hank Azaria

(*1951) Sting

(*1965) Luke Perry

(*1917) Ernest Borgnine

(*1941) Robert Forster

(*1940) James L. Brooks (scénárista)

(*1940) James L. Brooks

(*1942) Werner Herzog

(*1954) Ron Howard

(*1953) Jim Jarmusch

(*1947) Stephen King

(*1934) Garry Marshall

(*1943) Penny Marshall

(*1946) John Waters

(*1946) Tom Savini

(*1955) David Mirkin (režisér)

(*1957) Fran Drescher

(*1961) Dennis Rodman

(*1965) Kevin Dillon

(*1915) Harry Morgan

(*1947) Joe Mantegna

(*1968) Lucy Lawless

(*1947) Michael McKean

(*1944) R. Lee Ermey

(*1931) Larry Hagman

(*1943) George Harrison

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1947) Robert Englund

(*1941) Stacy Keach

(*1948) Phil Hartman



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Štír
2°27’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Rak
3°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »