vodnar

Sara Gilbert
(1991): The 43rd Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 43rd Annual Primetime Emmy Awards":
(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1936) Burt Reynolds

(*1959) Kyle MacLachlan

(*1936) Dennis Hopper

(*1936) Dean Stockwell

(*1980) Macaulay Culkin

(*1928) James Garner

(*1952) John Goodman

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1951) Harry Hamlin

(*1931) James Earl Jones

(*1938) Christopher Lloyd

(*1963) Mike Myers

(*1955) Jimmy Smits

(*1951) Kirstie Alley

(*1947) Glenn Close

(*1971) Shannen Doherty

(*1923) Estelle Getty

(*1948) Barbara Hershey

(*1925) Angela Lansbury

(*1951) Jane Seymour

(*1927) Peter Falk

(*1969) Jason Priestley

(*1963) Rob Schneider

(*1954) Scott Bakula

(*1957) Park Overall

(*1971) Christina Applegate

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1947) Ted Danson

(*1938) Diana Muldaur

(*1962) Rob Morrow

(*1925) Hal Holbrook

(*1952) Michael Jeter

(*1965) Luke Perry

(*1952) Roseanne Barr

(*1948) Rhea Perlman

(*1944) Brian Gibson

(*1953) Thomas Carter

(*1943) Sharon Gless

(*1950) Larry Drake

(*1950) Victoria Principal

(*1941) Michael Moriarty

(*1923) Charles Durning

(*1948) Rubén Blades

(*1944) Craig T. Nelson

(*1958) Keenen Ivory Wayans

(*1940) James Burrows

(*1934) Gilbert Cates

(*1965) Marlee Matlin

(*1964) Melissa Gilbert

(*1986) Mary-Kate Olsen

(*1986) Ashley Olsen

(*1952) Alfre Woodard

(*1956) Dana Delany

(*1933) Dom DeLuise

(*1958) Marg Helgenberger

(*1956) Sela Ward

(*1954) Ken Olin

(*1952) Melanie Mayron

(*1946) Candice Bergen

(*1937) Suzanne Pleshette

(*1954) Corbin Bernsen

(*1976) Fred Savage

(*1953) Timothy Busfield

(*1947) Jill Eikenberry

(*1952) Carol Kane

(*1930) Doris Roberts

(*1964) Faith Ford

(*1962) Janine Turner

(*1956) Delta Burke

(*1963) Nicollette Sheridan

(*1953) Kevin Nealon

(*1946) Blair Brown

(*1964) Blair Underwood

(*1951) Robert Wuhl

(*1952) Marilu Henner

(*1969) Kelli McCarty

(*1961) Crystal Bernard

(*1933) Carol Burnett

(*1953) Lynn Whitfield

(*1951) Jean Smart

(*1952) Annie Potts

(*1936) Alex Rocco

(*1917) Ossie Davis

(*1951) Julia Duffy

(*1958) Bebe Neuwirth

(*1960) Julianne Phillips

(*1944) John Glover

(*1944) Michael Tucker

(*1955) Laurie Metcalf

(*1955) Gilbert Gottfried

(*1942) David Steinberg

(*1922) Ruby Dee

(*1970) Kirk Cameron

(*1947) Alan Thicke

(*1952) Parker Stevenson

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1946) John Spencer

(*1951) Patricia Wettig



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Štír
2°27’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Rak
25°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »