stir

Sinbad
(1998): Hollywood Squares

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Benton Harbor, Michigan
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec
Sinbad - Film: Hollywood Squares
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sinbad - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2013) - Letadla
(2012) - The Eric Andre Show
(2008) - Cuttin Da Mustard
(2007) - Slacker Cats (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Treading Water
(2002) - O perníkové chaloupce
(2002) - Crazy as Hell
(2000) - Miss Universe Pageant
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - Ready to Run
(1999) - Redd Foxx: The E! True Hollywood Story
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Sinbad: Nuthin' But the Funk
(1997) - Good Burger
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - Sinbad: Son of a Preacher Man
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - A Comedy Salute to Andy Kaufman
(1995) - Nevítaná návštěva
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Aliens for Breakfast
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Sinbad Show (TV seriál)
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Muž meteor
(1993) - Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Circus of the Stars and Sideshow
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1991) - Sinbad and Friends: All the Way Live... Almost!
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Sinbad: Brain Damaged
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - That's Adequate
(1987) - Keep On Cruisin' (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - The Redd Foxx Show (TV seriál)
(1986) - Nádherné prázdniny
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
Spoluherci ve filmu "Hollywood Squares":
(*1946) Cheech Marin

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1925) Rod Steiger

(*1952) Patrick Swayze

(*1955) Christopher McDonald

(*1962) Thomas Gibson

(*1960) Antonio Banderas

(*1935) Peter Boyle

(*1936) Hector Elizondo

(*1946) Danny Glover

(*1951) Harry Hamlin

(*1939) Tony Roberts

(*1950) Martin Short

(*1962) Amy Yasbeck

(*1957) Melanie Griffith

(*1953) Alfred Molina

(*1932) Debbie Reynolds

(*1940) Raquel Welch

(*1967) Pamela Anderson

(*1960) Cathy Moriarty

(*1958) Patricia Heaton

(*1972) Carmen Electra

(*1959) Jason Alexander

(*1959) Andrea Thompson

(*1971) Jenna Elfman

(*1968) Charlotte Ross

(*1964) Ian Ziering

(*1944) Richard Belzer

(*1949) Pam Grier

(*1955) Tanya Roberts

(*1977) Jaime Pressly

(*1971) Corey Feldman

(*1953) Hulk Hogan

(*1967) Tia Carrere

(*1963) Enrico Colantoni

(*1958) Ice-T

(*1933) Wayne Rogers

(*1945) Barry Bostwick

(*1954) Kathleen Quinlan

(*1968) Eddie Griffin

(*1991) Erik Per Sullivan

(*1948) John Ritter

(*1957) Leeza Gibbons

(*1965) Marlee Matlin

(*1964) Melissa Gilbert

(*1961) Penny Johnson

(*1962) Star Jones

(*1964) Vivica A. Fox

(*1917) Phyllis Diller

(*1937) Dyan Cannon

(*1968) Jane Krakowski

(*1962) Bobcat Goldthwait

(*1934) Shirley Jones

(*1937) Suzanne Pleshette

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1944) Jeffrey Tambor

(*1964) Debi Mazar

(*1959) Judd Nelson

(*1961) Mitchell Gaylord

(*1964) Yeardley Smith

(*1946) Naomi Judd

(*1959) Fabio

(*1935) Diahann Carroll

(*1957) Jenifer Lewis

(*1959) Victoria Rowell

(*1968) Tracy Morgan

(*1978) Amber Brkich

(*1977) Steve Howey

(*1955) Charles Shaughnessy

(*1960) Brad Garrett

(*1973) Lisa Ling

(*1969) Verne Troyer

(*1973) Molly Sims

(*1962) Jeff Dunham

(*1968) Margaret Cho

(*1965) Wallace Langham

(*1947) Sally Struthers

(*1961) George Lopez

(*1971) Diane Klimaszewski

(*1952) S. Epatha Merkerson

(*1941) Juliet Mills

(*1967) Mo'Nique

(*1968) Donna D'Errico

(*1926) Don Rickles

(*1929) Anne Meara

(*1956) Bill Maher

(*1962) Cheri Oteri

(*1953) Mindy Sterling

(*1967) Jason Kravits

(*1962) M. C. Hammer

(*1970) Tyson Beckford

(*1931) Hal Linden

(*1972) Wayne Brady

(*1948) Teller

(*1955) Penn Jillette

(*1942) Robert Klein

(*1922) Betty White

(*1965) Michelle Stafford

(*1979) Joanna Garcia Swisher



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
18°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
16°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
16°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
11°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
18°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
25°31’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Střelec
3°20’
Beran
13°46’
UranUran:
Lev
6°59’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
0°49’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
0°20’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°26’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°53’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Vodnář
6°49’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »