byk

Tom Bergeron
(2012): 64. Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: 64. Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "64. Emmy Awards":
(*1949) Jessica Lange

(*1967) Nicole Kidman

(*1949) Tom Berenger

(*1957) Steve Buscemi

(*1950) Ed Harris

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1961) Michael J. Fox

(*1948) Kathy Bates

(*1956) Tom Hanks

(*1958) Alec Baldwin

(*1958) Giancarlo Esposito

(*1969) Matthew Perry

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1947) Glenn Close

(*1968) Ashley Judd

(*1968) Lucy Liu

(*1959) Mare Winningham

(*1946) Ed O'Neill

(*1980) Zooey Deschanel

(*1979) Claire Danes

(*1969) Jeremy Davies

(*1966) Julianna Margulies

(*1956) Rita Wilson

(*1964) Don Cheadle

(*1954) Ron Howard

(*1957) Jay Roach

(*1974) Jake Kasdan

(*1970) Jennifer Westfeldt

(*1969) Peter Dinklage

(*1977) James Van Der Beek

(*1953) Frances Conroy

(*1952) Christine Baranski

(*1970) Julie Bowen

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1962) Andre Braugher

(*1971) Damian Lewis

(*1972) Archie Panjabi

(*1971) Michael C. Hall

(*1963) Hugh Bonneville

(*1970) Martha Plimpton

(*1964) Clive Owen

(*1967) Ty Burrell

(*1989) Hayden Panettiere

(*1974) Sarah Paulson

(*1975) Christina Hendricks

(*1965) Jon Cryer

(*1970) Tina Fey

(*1977) Kerry Washington

(*1967) Louis C. K.

(*1961) Jared Harris

(*1974) Jimmy Fallon

(*1971) Martin Freeman

(*1986) Emily VanCamp

(*1963) Brendan Coyle

(*1968) Tracy Morgan

(*1962) Jon Stewart

(*1964) Stephen Colbert

(*1975) Hugh Dancy

(*1956) Bryan Cranston

(*1987) Evan Peters

(*1967) Connie Britton

(*1949) Julian Fellowes

(*1963) Michael Cuesta

(*1973) Kristen Wiig

(*1961) Ricky Gervais

(*1981) Michelle Dockery

(*1970) Melissa McCarthy

(*1972) Idris Elba

(*1978) Ginnifer Goodwin

(*1971) Jon Hamm

(*1973) Jim Parsons

(*1986) Kat Dennings

(*1979) Aaron Paul

(*1968) Anna Gunn

(*1978) Bill Hader

(*1971) Amy Poehler

(*1998) Ariel Winter

(*1959) Robert B. Weide

(*1975) Jesse Tyler Ferguson

(*1974) Danny Strong

(*1972) Sofía Vergara

(*1973) Seth MacFarlane

(*1983) Aziz Ansari

(*1962) Denis O'Hare

(*1981) Josh Groban

(*1967) Jimmy Kimmel

(*1922) Betty White

(*1976) Benedict Cumberbatch

(*1967) Keith Urban

(*1975) Mayim Bialik

(*1971) Eric Stonestreet

(*1998) Nolan Gould

(*1990) Sarah Hyland

(*1982) Damon Wayans Jr.

(*1986) Emilia Clarke

(*1989) Jane Levy

(*1988) Joshua Bowman

(*1976) Cat Deeley

(*1986) Lena Dunham



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Váhy
28°19’
UranUran:
Rak
24°08’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Ryby
1°55’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »