blizenci

Jan Ekl
(1979): Jak rodí chlap

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: Jak rodí chlap
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jak rodí chlap":
(*1923) František Řehák

(*1949) Pavel Zedníček

(*1927) Alena Karešová

(*1950) Jiří Lábus

(*1944) Jana Altmannová

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1946) Radka Fidlerová

(*1906) Alena Frimlová

(*1972) Žaneta Fuchsová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1951) Lenka Machoninová

(*1944) Hana Pastejříková

(*1955) Simona Stašová

(*1935) Libuše Švormová

(*1944) Jana Synková

(*1947) Lenka Termerová

(*1908) Vlastimila Vlková

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1924) Jan Cmíral st.

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1941) Oldřich Vlach

(*1944) Vladimír Drha (režisér)

(*1953) Zdeněk Troška (režisér)

(*1918) Lída Vostrčilová

(*1917) Pavla Maršálková

(*1956) Milada Vnuková

(*1948) Petr Pospíchal

(*1941) Marie Málková

(*1949) Tomáš Sedláček

(*1941) Miroslav Nohýnek

(*1919) Zdeněk Mošnička

(*1946) Pavel Havránek

(*1948) Daniela Bartáková

(*1920) Mnislav Hofmann

(*1938) Renata Tůmová

(*1908) Marie Štrampachová

(*1952) Petr Drozda

(*1950) Radka Dulíková

(*1942) Stanislav Štícha

(*1937) Václav Syřiště

(*1958) Dagmar Čárová

(*1949) Alena Fuxová

(*1919) Rudolf Hammer

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1923) Harry Macourek (hudební skladatel)

(*1935) Antonín Holub (kameraman)

(*1947) David Jan Novotný (scénárista)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Panna
13°53’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »