blizenci

Jan Ekl
(1968): Ta třetí

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: Ta třetí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ta třetí":
(*1927) Karel Mareš (hudební skladatel)

(*1933) Míla Myslíková

(*1930) Blanka Bohdanová

(*1879) Leopolda Dostalová

(*1942) Jana Gýrová

(*1943) Ida Rapaičová

(*1943) František Němec

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1918) Václav Voska

(*1924) Jaroslav Balík (režisér)

(*1924) Jaroslav Balík (scénárista)

(*1932) Viktor Maurer

(*1930) Jela Lukešová

(*1927) Eva Vlachová

(*1928) Oleg Reif

(*1941) Pavel Sedláček

(*1950) Eva Vosková

(*1926) Vladimír Stach

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1926) Ljuba Benešová

(*1932) Renata Olárová

(*1943) Miroslav Saic

(*1929) Luděk Hulan

(*1919) Josef Illík (kameraman)

(*1919) Josef Illík

(*1896) Jaroslav Havlíček (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Beran
6°07’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »