blizenci

Jan Ekl
(1976): Dům Na poříčí

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: Dům Na poříčí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dům Na poříčí":
(*1923) Jiří Lír

(*1937) Eugen Jegorov

(*1903) Vladimír Šmeral

(*1937) Jiří Kodet

(*1916) Bohumil Vávra

(*1960) Renata Mašková

(*1920) Jarmila Smejkalová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1908) Vlastimila Vlková

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1940) Václav Mareš

(*1938) Jiří Krampol

(*1933) Luděk Munzar

(*1919) Radovan Lukavský

(*1943) Karel Bělohradský

(*1935) Milan Riehs

(*1954) Marcel Vašinka

(*1922) Václav Kotva

(*1932) Zdeněk Braunschläger

(*1941) Bronislav Križan

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1924) Ilja Prachař

(*1940) Josef Šebek

(*1947) Karel Heřmánek

(*1940) Ladislav Křiváček

(*1913) František Sádek

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1919) Ota Sklenčka

(*1946) Petr Svojtka

(*1939) Jiří Zahajský

(*1931) Stanislav Litera

(*1920) Gustav Heverle

(*1921) Miloš Willig

(*1928) Svatava Hubeňáková

(*1944) Petr Hapka (hudební skladatel)

(*1945) Miloš Vávra

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1924) Karel Fridrich

(*1930) Josef Velda

(*1920) Ludvík Toman

(*1948) Petr Pospíchal

(*1935) Antonín Hardt

(*1923) Miloslav Homola

(*1922) Karel Smrž

(*1926) Karel Vlček

(*1931) Vlastimil Čaněk

(*1940) Karel Engel

(*1924) Karel Hlušička

(*1917) Vladimír Linka

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1916) Karel Dellapina

(*1907) Josef Střecha

(*1940) Pavel Jiras

(*1927) Václav Hladík

(*1943) Petr Skarke

(*1931) Karel Sekera

(*1924) Čestmír Válek

(*1926) Vlastimil Fišar

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1942) Jiří Stivín

(*1940) Marta Richterová

(*1922) Milica Kolofíková

(*1951) Milan Svoboda

(*1948) Milan Miroslav Livora

(*1934) Ludvík Pozník

(*1936) Karel Vítek st.

(*1938) Jindřich Sejk

(*1939) Oldřich Semerák

(*1951) Jaroslav Šanda

(*1937) Jana Prachařová

(*1940) Edita Dindělová

(*1924) Martin Liška

(*1950) Alice Hašová

(*1958) Martin Velda

(*1923) Karel Štorkán (scénárista)

(*1923) Karel Štorkán (spisovatelská předloha)

(*1954) Renée Nachtigallová

(*1948) Vanda Švarcová

(*1951) Júlia Jandíková

(*1951) Ondřej Soukup



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Lev
1°01’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »