blizenci

Jan Ekl
(2013): Hořící keř

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: Hořící keř
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hořící keř":
(*1967) Bohdan Tůma

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1964) Ivan Trojan

(*1969) David Novotný

(*1968) Martin Sitta

(*1939) Alois Švehlík

(*1943) Martin Huba

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1948) Agnieszka Holland (režisérka)

(*1977) Jan Budař

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1966) Igor Bareš

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1945) Luděk Nešleha

(*1930) Bořík Procházka

(*1974) Filip Čapka

(*1966) Jakub Zindulka

(*1937) Josef Platz

(*1951) Miroslav Krobot

(*1969) Adrian Jastraban

(*1974) Petr Stach

(*1979) Rostislav Novák ml.

(*1980) Milan Enčev

(*1955) Ivan Řezáč

(*1945) Ivo Kubečka

(*1945) Milena Šajdková

(*1992) Samuel Spišák

(*1961) Luboš Veselý

(*1964) Marian Roden

(*1970) Roman Slovák

(*1961) Petr Franěk

(*1980) Ivana Uhlířová

(*1966) Claudia Vašeková

(*1970) Marta Vítů

(*1965) Ctirad Götz

(*1959) Ivan G'Vera

(*1984) Petr Vančura

(*1966) Ondřej Malý

(*1961) Jiří Vobecký

(*1991) Libor Kovář

(*1977) Jiří Kohout

(*1982) Petra Ben Messaoud

(*1955) Petr Bucháček

(*1988) Emma Smetana

(*1989) Patrik Děrgel

(*1958) Jaroslav A. Haidler

(*1988) Lukáš Weber

(*1980) Antoni Lazarkiewicz (hudební skladatel)

(*1961) Martin Štrba (kameraman)

(*1984) Štěpán Hulík (scénárista)

(*1977) Slávek Bílský



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Štír
9°34’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »