blizenci

Jan Ekl
(1975): Holka na zabití

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: Holka na zabití
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Holka na zabití":
(*1939) Josef Abrhám

(*1930) Jiří Hálek

(*1920) Václav Lohniský

(*1923) Jiří Lír

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1923) Ladislav Šimek

(*1949) Pavel Zedníček

(*1956) Dáda Patrasová

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1938) Jiří Krampol

(*1935) Karel Augusta

(*1934) Juraj Herz (režisér)

(*1934) Juraj Herz

(*1936) Jan Schmid

(*1942) Zdeněk Dušek

(*1929) Václav Štekl

(*1936) Karel Hábl

(*1924) Ilja Prachař

(*1942) Vít Olmer

(*1937) Emma Černá

(*1923) Jiří Němeček

(*1930) Luďa Marešová

(*1948) Marcela Nohýnková

(*1947) Václav Helšus

(*1921) Josef Koza

(*1930) Boris Moravec (scénograf)

(*1955) Markéta Světlíková

(*1923) Drahomíra Fialková

(*1920) Mnislav Hofmann

(*1950) Jelena Šebestová-Juklová

(*1949) Žofie Veselá Kanyzová

(*1951) Kateřina Lírová

(*1956) Julius Hirsch

(*1940) Andrej Barla (kameraman)

(*1932) Bohuslav Ondráček (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Rak
15°50’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »