blizenci

Jan Ekl
(1972): ...a pozdravuji vlaštovky

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: ...a pozdravuji vlaštovky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "...a pozdravuji vlaštovky":
(*1947) Vítězslav Jandák

(*1948) Magda Vášáryová

(*1941) Jana Andresíková

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1927) Anna Ferencová

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1944) Hana Pastejříková

(*1922) Zora Rozsypalová

(*1929) Viera Strnisková

(*1932) Zuzana Talpová

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1939) Miroslav Moravec

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1921) Jindřich Narenta

(*1931) Oto Ševčík

(*1930) Dušan Blaškovič

(*1926) Július Vašek

(*1911) Jozef Čierny

(*1932) Ladislav Trojan

(*1924) Jan Čuřík (kameraman)

(*1935) Jaromil Jireš (režisér)

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1939) Jiří Zahajský

(*1931) Eva Jiroušková

(*1905) Ilona Kubásková

(*1947) Václav Helšus

(*1940) Karel Engel

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1931) Karel Sekera

(*1921) Karel Šebesta

(*1922) Václav Špidla

(*1920) Zdeněk Kampf

(*1922) Milica Kolofíková

(*1911) Josef Skrčený

(*1933) Jiří Prýmek

(*1907) Alžběta Frejková

(*1944) Slávka Hozová

(*1922) Helena Nováčková

(*1941) Daniela Šrajerová

(*1948) Jiří Ptáčník

(*1929) Leoš Kaltofen

(*1925) Jan Oliva (scénograf)

(*1913) Ferdinand Šnajberk

(*1945) Milena Šajdková

(*1949) Luděk Svoboda

(*1935) Luboš Fišer (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Beran
9°24’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »