blizenci

Jan Ekl
(1968): Čest a sláva

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: Čest a sláva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čest a sláva":
(*1922) Josef Kemr

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1920) Ferdinand Krůta

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1941) Iva Janžurová

(*1930) Blanka Bohdanová

(*1942) Josef Dvořák

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1909) Karel Höger

(*1924) Jan Cmíral st.

(*1920) Zdeněk Kryzánek

(*1930) Jan Pohan

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1938) Hynek Bočan (scénárista)

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1902) Richard Záhorský

(*1908) Emil Rohan

(*1908) Karel Vavřík

(*1940) Karel Engel

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1899) Adolf Minský

(*1924) František Krahulík

(*1903) Jindřich Blažíček

(*1914) František Kubíček

(*1920) Hana Kreihanslová

(*1922) Milica Kolofíková

(*1922) Stanislav Bareš

(*1907) Ela Šilarová

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)

(*1920) Zdeněk Stehlík (střihač)

(*1932) Karel Michal (spisovatelská předloha)

(*1932) Karel Michal (scénárista)

(*1934) Jiří Šámal (kameraman)



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Beran
6°07’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »