blizenci

Jan Ekl
(1968): Čest a sláva

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec, režisér
Jan Ekl - Film: Čest a sláva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Ekl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Ekl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čest a sláva":
(*1922) Josef Kemr

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1920) Ferdinand Krůta

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1941) Iva Janžurová

(*1930) Blanka Bohdanová

(*1942) Josef Dvořák

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1909) Karel Höger

(*1924) Jan Cmíral st.

(*1920) Zdeněk Kryzánek

(*1930) Jan Pohan

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1938) Hynek Bočan (scénárista)

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1902) Richard Záhorský

(*1908) Emil Rohan

(*1908) Karel Vavřík

(*1940) Karel Engel

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1899) Adolf Minský

(*1924) František Krahulík

(*1903) Jindřich Blažíček

(*1914) František Kubíček

(*1920) Hana Kreihanslová

(*1922) Milica Kolofíková

(*1922) Stanislav Bareš

(*1907) Ela Šilarová

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)

(*1920) Zdeněk Stehlík (střihač)

(*1932) Karel Michal (spisovatelská předloha)

(*1932) Karel Michal (scénárista)

(*1934) Jiří Šámal (kameraman)



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
4°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
28°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°00’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Rak
21°42’
Beran
6°07’
UranUran:
Blíženci
16°45’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Váhy
5°57’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Lev
9°41’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°46’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Střelec
2°21’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Váhy
15°11’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »