beran

Jana Malá
(2004): Non Plus Ultras

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka
Jana Malá - Film: Non Plus Ultras
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Malá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Non Plus Ultras":
(*1938) Jana Hlaváčová

(*1950) Jiří Lábus

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1960) John Comer

(*1969) David Novotný

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1956) Martin Stropnický

(*1983) Karolína Kaiserová

(*1977) Richard Krajčo

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1958) Martin Kolár

(*1979) Michal Novotný

(*1975) Matěj Hádek

(*1933) Karel Hála

(*1971) Karel Zima

(*1980) Martin Kavan

(*1972) Petra Špindlerová

(*1973) Radek Bruna

(*1978) Barbora Fišerová

(*1981) Marek Němec

(*1987) Ruth Horáčková

(*1946) Radim Hladík st. (hudební skladatel)

(*1928) Luboš Sluka

(*1971) Pavel Dharma-Šmerda

(*1971) Radim Hladík ml. (zvukař)



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
24°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
28°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°48’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
Rak
9°42’
UranUran:
Štír
5°51’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Střelec
13°50’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Váhy
10°08’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°06’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Beran
17°41’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Beran
27°02’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »