beran

Jana Malá
(2005): Eden - Zlatá karta

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka
Jana Malá - Film: Eden - Zlatá karta
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Malá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Eden - Zlatá karta":
(*1938) Petr Nárožný

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1960) Anna Šišková

(*1947) Jana Švandová

(*1943) František Němec

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1957) Petr Nikolaev (režisér)

(*1966) Jan Potměšil

(*1955) Václav Koubek

(*1973) Hynek Čermák

(*1971) Karel Zima

(*1959) Martin Smolka (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
24°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
28°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°48’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
Rak
24°53’
UranUran:
Štír
5°51’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
13°50’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
10°08’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°06’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
17°41’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
27°02’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »