beran

Jana Malá
(2005): Sametoví vrazi

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka
Jana Malá - Film: Sametoví vrazi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Malá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sametoví vrazi":
(*1974) Lucie Benešová

(*1948) Zuzana Kocúriková

(*1968) Michal Dlouhý

(*1960) Zdeněk Pecháček

(*1965) Lukáš Hlavica

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1966) Pavel Řezníček

(*1978) Jan Dolanský

(*1973) Alice Bendová

(*1977) Richard Krajčo

(*1954) Jiří Kodeš

(*1978) Daniel Margolius

(*1964) Petr Motloch

(*1951) Petr Hanus

(*1961) Luboš Veselý

(*1972) Dušan Urban

(*1957) Ivan Urbánek

(*1966) Jan Vondráček

(*1973) Radek Bruna

(*1967) Ivo Novák

(*1958) Stanislav Hýbler

(*1963) Jiří Chlumecký (hudební skladatel)

(*1975) Martin Šácha (kameraman)



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
24°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
28°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°48’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
Rak
24°53’
UranUran:
Štír
5°51’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
13°50’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
10°08’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°06’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
17°41’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
27°02’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »