beran

Jana Malá
(2014): Život a doba soudce A. K. (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka
Jana Malá - Film: Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Malá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Život a doba soudce A. K. (TV seriál)":
(*1962) Milan Šimáček

(*1975) Petra Špalková

(*1968) Kateřina Brožová

(*1943) Marie Durnová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1945) Johanna Tesařová

(*1943) František Němec

(*1960) Jaromír Dulava

(*1982) Kryštof Hádek

(*1959) Miroslav Táborský

(*1972) Pavel Liška

(*1953) Antonín Procházka

(*1947) Jiří Bartoška

(*1967) Bohdan Sláma (režisér)

(*1973) Radim Špaček (režisér)

(*1974) Petr Marek (hudební skladatel)

(*1969) Karel Dobrý

(*1977) Jan Budař

(*1971) Marek Daniel

(*1984) Ester Geislerová

(*1966) Igor Bareš

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1977) Lenka Krobotová

(*1986) Jiří Mádl

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1978) Lucie Žáčková

(*1979) Anna Polívková

(*1957) Marie Ludvíková

(*1965) Josef Polášek

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1953) Jan Novotný

(*1958) Luděk Randár

(*1979) Petr Lněnička

(*1971) Klára Melíšková

(*1948) Ivana Valešová

(*1974) Martin Pechlát

(*1951) Zdeněk Zapletal (scénárista)

(*1973) Robert Sedláček (režisér)

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1942) Jiří Havel

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1972) Jan Lepšík

(*1985) Braňo Holiček

(*1980) Iva Pazderková

(*1972) David Švehlík

(*1950) Hanuš Bor

(*1965) David Suchařípa

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1949) Václav Knop

(*1964) Robert Nebřenský

(*1968) Leoš Noha

(*1964) Mário Kubec

(*1945) Miloslav Maršálek

(*1983) Kateřina Janečková

(*1971) Karel Zima

(*1970) Magdaléna Sidonová

(*1930) Jindřich Bonaventura

(*1940) Zdeněk Hess

(*1977) Petr Jeništa

(*1978) Lucie Pernetová

(*1961) Jaromíra Mílová

(*1981) Zuzana Onufráková

(*1957) Jiří Untermüller

(*1957) František Dominik Staněk

(*1984) Štěpán Benoni

(*1945) Hana Frejková

(*1949) Marie Spurná

(*1961) Luboš Veselý

(*1964) Marian Roden

(*1970) Dana Sedláková

(*1961) Tomáš Turek

(*1980) Ivana Uhlířová

(*1966) Claudia Vašeková

(*1967) Lenka Svadbíková-Veliká

(*1966) Jan Vondráček

(*1955) Dušan Sitek

(*1961) Milan Hloušek

(*1965) Ctirad Götz

(*1979) Erika Guntherová

(*1976) Jiří Hána

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1957) Radana Herrmannová

(*1969) Lucie Trmíková

(*1975) Gabriela Míčová

(*1949) Jaroslav Vlach

(*1964) Simona Prasková

(*2001) Agáta Zimová

(*1982) Jiří Černý

(*1955) Miroslav Babuský

(*1983) Pavla Beretová

(*1979) Jan Holík

(*1972) Petr Koblovský (kameraman)

(*1992) Annette Nesvadbová



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
24°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
28°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°48’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
Štír
20°24’
UranUran:
Štír
5°51’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Střelec
13°50’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Váhy
10°08’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°06’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Beran
17°41’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Beran
27°02’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »