beran

Jana Malá
(2005): Eden (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka
Jana Malá - Film: Eden (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Malá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Eden (TV seriál)":
(*1938) Petr Nárožný

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1967) Zdeněk Vencl

(*1961) Pavel Kříž

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1968) Radek Holub

(*1960) Anna Šišková

(*1947) Jana Švandová

(*1945) Dana Syslová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1943) František Němec

(*1976) Petr Burian

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1939) Alois Švehlík

(*1951) Vlado Černý

(*1941) Oldřich Vlach

(*1982) Dorota Nvotová

(*1957) Petr Nikolaev (režisér)

(*1966) Jan Potměšil

(*1966) Pavel Řezníček

(*1952) Jan Kašpar

(*1958) Jiří Chlumský (režisér)

(*1957) Peter Aczel

(*1931) Eva Jiroušková

(*1973) Marek Taclík

(*1955) Václav Koubek

(*1972) Jana Vaculíková

(*1976) Monika Zoubková

(*1955) Martin Učík

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1980) Renata Visnerová-Prokopová

(*1973) Hynek Čermák

(*1971) Karel Zima

(*1971) Peter Varga

(*1961) Pavel Novotný

(*1976) Karol Csino

(*1964) Svatopluk Schuller

(*1967) Gabriela Hyrmanová

(*1956) Zdeněk Sedláček

(*1970) Jan Španbauer

(*1966) Jan Vondráček

(*1979) Tereza Hofová

(*1976) Jiří Hána

(*1959) Eliška Kasanová

(*1980) Gabriela Csinová

(*1981) Václav Liška



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
24°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
28°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°48’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
Rak
24°53’
UranUran:
Štír
5°51’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
13°50’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
10°08’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°06’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
17°41’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
27°02’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »