beran

Jana Malá
(2005): Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka
Jana Malá - Film: Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Malá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)":
(*1925) Jan Skopeček

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1959) Bára Štěpánová

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1947) Jana Šulcová

(*1944) Jana Altmannová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1974) Lucie Benešová

(*1954) Jana Boušková

(*1943) Jana Břežková

(*1953) Hana Čížková

(*1952) Hana Gregorová

(*1942) Jana Gýrová

(*1924) Libuše Havelková

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1935) Miriam Kantorková

(*1967) Kateřina Kornová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1971) Dana Morávková

(*1945) Alena Procházková

(*1926) Zdenka Procházková

(*1963) Magda Reifová

(*1975) Linda Rybová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1945) Dana Syslová

(*1938) Hana Talpová

(*1933) Valentina Thielová

(*1974) Lucie Vačkářová

(*1967) Regina Zahradníková-Řandová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1971) Jan P. Muchow (hudební skladatel)

(*1971) Radim Fiala

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1965) Jan Šťastný

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1961) Jan Čenský

(*1976) Martin Kubačák

(*1966) Jiří Langmajer

(*1955) Pavel Marek

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1959) Maroš Kramár

(*1949) Ota Jirák

(*1954) Marcel Vašinka

(*1936) Jan Kačer

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1960) Zdeněk Pecháček

(*1952) Zdeněk Žák

(*1963) Karel Greif

(*1941) Oldřich Vlach

(*1947) Jan Kanyza

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1959) David Prachař

(*1940) Josef Šebek

(*1969) Roman Pomajbo

(*1971) Barbora Munzarová

(*1963) Veronika Gajerová

(*1971) Jan Pecha (režisér)

(*1966) Jaromír Polišenský (režisér)

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1952) Vladimír Kratina

(*1958) Dana Batulková

(*1945) Moris Issa (režisér)

(*1944) Carmen Mayerová

(*1948) Petr Štěpánek

(*1962) Ivan Jiřík

(*1966) Miroslava Pleštilová

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1960) Milan Bahúl

(*1956) Alexej Pyško

(*1963) Aleš Procházka

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1979) Martin Písařík

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1977) Eva Janoušková

(*1978) Eva Nádaždyová

(*1956) Zuzana Zemanová-Hojdová (režisérka)

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1978) Pavla Ptáčková-Vitázková

(*1964) Veronika Jeníková

(*1945) Luděk Nešleha

(*1931) Eva Jiroušková

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1973) Roman Zach

(*1970) Martin Stránský

(*1982) Sandra Nováková

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1979) Josef Pejchal



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
24°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
28°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°48’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
Rak
24°53’
UranUran:
Štír
5°51’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
13°50’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
10°08’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°06’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
17°41’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
27°02’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »