beran

Jana Malá
(2008): Soukromé pasti (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka
Jana Malá - Film: Soukromé pasti (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Malá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Soukromé pasti (TV seriál)":
(*1952) Oldřich Navrátil

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jiří Ornest

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1957) Tomáš Hanák

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1949) Eliška Balzerová

(*1954) Zdena Studenková

(*1942) Emília Vášáryová

(*1943) Jana Břežková

(*1963) Ivana Chýlková

(*1963) Vilma Cibulková

(*1976) Aňa Geislerová

(*1979) Klára Issová

(*1981) Martha Issová

(*1954) Jana Krausová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1953) Libuše Šafránková

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1935) Libuše Švormová

(*1945) Dana Syslová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1943) František Němec

(*1982) Kryštof Hádek

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1978) Jaromír Nosek

(*1966) Jiří Langmajer

(*1947) Jiří Bartoška

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1960) Milan Cieslar (režisér)

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1977) Jan Budař

(*1971) Marek Daniel

(*1952) Vladimír Kratina

(*1964) Miroslav Etzler

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1967) Dan Wlodarczyk (režisér)

(*1986) Jiří Mádl

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1973) Roman Zach

(*1964) Petra Lustigová

(*1969) Robert Jašków

(*1982) Sandra Nováková

(*1978) Lucie Žáčková

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1977) Miluše Bittnerová

(*1945) Miloš Vávra

(*1981) Irena Máchová

(*1979) Anna Polívková

(*1982) Zuzana Kajnarová

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1965) Josef Polášek

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1979) Jan Prušinovský (režisér)

(*1990) Jakub Štěpán

(*1989) Tereza Voříšková

(*1982) Denisa Demeterová

(*1973) Eva Nosálková-Leinweberová

(*1965) Stanislava Jachnická

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1976) Tereza Kostková

(*1984) Filip Tomsa

(*1971) Igor Chmela

(*1964) Robert Nebřenský

(*1974) Petr Štěpán

(*1968) Leoš Noha

(*1978) Ondřej Kavan

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1946) Jiří Wohanka

(*1998) Jáchym Kraus

(*1974) Petr Zahrádka (režisér)

(*1976) Kristina Kloubková

(*1973) Simona Babčáková

(*1997) Adam Mišík

(*1974) Jiří Vyorálek

(*1972) Petra Špindlerová

(*1985) Kristýna Maléřová-Podzimková

(*1947) Vladimír Kudla

(*1956) Markéta Tanner

(*1971) Daniel Svoboda

(*1962) Hana Seidlová

(*1961) Luboš Veselý

(*1981) Ladislav Hampl

(*1979) Jana Stryková

(*1991) Berenika Kohoutová

(*1980) Pavlína Štorková

(*1961) Eva Režnarová

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1980) Teresa Branna



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
24°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
28°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
9°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
2°48’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
Panna
8°24’
UranUran:
Štír
5°51’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
13°50’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
10°08’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°06’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Beran
17°41’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
27°02’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »