vodnar

Jana Adamcová
(1999): Zlatá mříž

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: Zlatá mříž
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zlatá mříž":
(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1939) Karel Gott

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1943) Václav Neckář

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1959) Miro Noga

(*1960) Štefan Skrúcaný

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1954) Roman Skamene

(*1965) Michal Suchánek

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1948) Pavel Nový

(*1943) Václav Postránecký

(*1954) Zdena Studenková

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1954) Jana Boušková

(*1968) Kateřina Brožová

(*1951) Dana Homolová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1958) Zora Jandová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1967) Kateřina Kornová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1923) Luba Skořepová

(*1947) Jana Švandová

(*1944) Jana Synková

(*1939) Naďa Urbánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1930) Petr Haničinec

(*1942) Josef Dvořák

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1936) Pavel Landovský

(*1940) Miloslav Šimek

(*1930) Josef Vinklář

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1958) Jaroslav Sypal

(*1961) Jan Čenský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Richard Tesařík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1950) Pavel Trávníček

(*1937) Jan Přeučil

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1954) Marcel Vašinka

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1932) Waldemar Matuška

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1932) Ladislav Trojan

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1960) Marek Vašut

(*1963) Veronika Gajerová

(*1953) Zdeněk Troška

(*1956) Josef Carda

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1936) Miloň Čepelka

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1943) Ladislav Županič

(*1948) Pavel Soukup

(*1958) Bohumil Klepl

(*1960) Světlana Nálepková

(*1928) Jiří Bruder

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1943) František Ringo Čech

(*1976) Monika Absolonová

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1947) Jiří Krytinář

(*1949) Jiří Korn

(*1964) Sagvan Tofi

(*1979) Michaela Maurerová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1952) Petra Janů

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1946) Vlasta Peterková

(*1978) Tereza Duchková

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1971) Zbyněk Fric



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Beran
26°46’
UranUran:
Váhy
18°16’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »