vodnar

Jana Adamcová
(2008): Přísně tajné

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: Přísně tajné
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Přísně tajné":
(*1939) Karel Gott

(*1947) Jana Šulcová

(*1972) Dara Rolins

(*1947) Helena Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1955) Halina Pawlowská

(*1965) Jan Šťastný

(*1965) Petr Vacek

(*1932) Waldemar Matuška

(*1973) Petr Jákl ml.

(*1964) Jiří Pomeje

(*1957) Milan Šteindler

(*1956) Alexej Pyško

(*1948) Jiří Adamec

(*1972) Alena Antalová

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1964) Sagvan Tofi

(*1979) Jitka Kocurová

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1944) Jiří Klem

(*1986) Veronika Arichteva

(*1942) Petr Janda

(*1974) Roman Šebrle

(*1951) Ondřej Soukup

(*1968) Daniel Hůlka

(*1993) Ewa Farna

(*1961) Jiří Babica

(*1963) Bára Basiková

(*1970) Mirek Vaňura

(*1984) Michaela Ochotská

(*1969) Patrik Hezucký

(*1986) Aneta Langerová

(*1980) Václav Noid Bárta

(*1960) Michal David

(*1959) Peter Nagy

(*1963) Ladislav Křížek

(*1966) Roman Ondráček

(*1964) Miloš Pokorný

(*1977) Petr Bende

(*1965) Josef Vojtek

(*1980) Helena Zeťová

(*1962) Michal Viewegh

(*1970) Daniela Peštová

(*1977) Vlasta Horváth

(*1985) Sámer Issa

(*1966) Lou Fanánek Hagen

(*1985) Dominika Mesarošová

(*1981) Ondřej Ruml



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Panna
8°24’
UranUran:
Váhy
18°16’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »