vodnar

Jana Adamcová
(2007): Člověče, nezlob se

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: Člověče, nezlob se
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Člověče, nezlob se":
(*1949) Pavel Zedníček

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1958) Marta Sládečková

(*1959) Maroš Kramár

(*1977) Juraj Mokrý

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1966) Peter Marcin

(*1943) Milan Markovič

(*1973) Klára Doležalová

(*1974) Rey Koranteng

(*1969) Patrik Hezucký

(*1965) Sisa Sklovská

(*1970) Ilona Csáková

(*1962) Janek Ledecký



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Lev
24°26’
UranUran:
Váhy
18°16’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »