vodnar

Jana Adamcová
(2000): GO - GO šou

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: GO - GO šou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "GO - GO šou":
(*1939) Karel Gott

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1943) Václav Neckář

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1967) Martin Zounar

(*1966) Iveta Bartošová

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1947) Jana Švandová

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1939) Josef Laufer

(*1945) Richard Tesařík

(*1949) Ota Jirák

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1976) Monika Absolonová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1968) Petr Rajchert

(*1952) Petra Janů

(*1978) Tereza Duchková

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1972) Daniela Šinkorová

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1962) Pavel Vítek

(*1970) Dalibor Gondík

(*1994) Ladislav Novotný

(*1979) Jitka Kocurová

(*1943) Karel Černoch

(*1931) Milan Friedl

(*1964) Michaela Dolinová

(*1933) Karel Hála

(*1973) Adéla Gondíková

(*1957) Hana Křížková

(*1976) Leoš Mareš

(*1928) Yvetta Simonová

(*1938) Karel Svoboda

(*1966) Lenka Slepičková-Hornová

(*1981) Yemi Akinyemi

(*1973) Aleš Háma

(*1978) Vanessa Mae

(*1976) Zuzana Belohorcová

(*1968) Daniel Hůlka

(*1943) Felix Slováček

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1962) Heidi Janků

(*1949) Ludmila Zábršová-Molínová

(*1967) Leona Machálková

(*1968) Michaela Jílková

(*1963) Ivan Vodochodský

(*1975) Petr Martinák

(*1953) Vítězslav Vávra

(*1963) Bára Basiková

(*1969) Patrik Hezucký

(*1979) Jana Fabiánová

(*1961) Richard Müller

(*1965) Petr Muk

(*1954) Vašo Patejdl

(*1970) Ilona Csáková

(*1961) Martin Maxa

(*1945) Laďa Kerndl

(*1963) Ladislav Křížek

(*1967) Petr Kolář

(*1952) Oskar Petr

(*1983) Tomáš Savka

(*1984) Petr Poláček

(*1976) Martin Kocián

(*1978) Václav Jelínek

(*1979) Aleš Lehký

(*1947) Vladimír Tesařík

(*1973) Bohuš Matuš

(*1972) Ernesto Čekan



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Býk
10°23’
UranUran:
Váhy
18°16’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »