vodnar

Jana Adamcová
(2013): Kurňa, co to je?

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: Kurňa, co to je?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kurňa, co to je?":
(*1965) Michal Suchánek

(*1967) Zdeněk Vencl

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1949) Pavel Zedníček

(*1960) Ivana Andrlová

(*1959) Jitka Asterová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1944) Věra Křesadlová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1971) Dana Morávková

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1959) Miroslav Táborský

(*1949) Petra Černocká

(*1958) Jaroslav Sypal

(*1961) Jan Čenský

(*1978) Jaromír Nosek

(*1945) Richard Tesařík

(*1938) Jiří Krampol

(*1950) Pavel Trávníček

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1971) Barbora Munzarová

(*1973) Jiří Strach

(*1966) Richard Genzer

(*1977) Michal Jagelka

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1964) Petr Malásek

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1948) Jiří Adamec

(*1977) Miluše Bittnerová

(*1952) Petra Janů

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1965) Josef Polášek

(*1986) Michael Foret

(*1977) Petr Vágner

(*1962) Pavla Tomicová

(*1974) Jakub Kohák

(*1965) Václav Kopta

(*1978) Lukáš Pavlásek

(*1975) Tereza Bebarová

(*1965) David Suchařípa

(*1941) Uršula Kluková

(*1977) Ivana Jirešová

(*1942) Jiří Štědroň

(*1968) Leoš Noha

(*1976) Petr Vondráček

(*1957) Hana Křížková

(*1955) Josef Mladý

(*1942) Karel Vágner

(*1948) Olga Blechová-Matušková

(*1973) Aleš Háma

(*1968) Daniel Hůlka

(*1962) Heidi Janků

(*1970) Martin Trnavský

(*1961) Jiří Babica

(*1980) Lukáš Langmajer

(*1970) Martin Sobotka

(*1954) Stanislav Hložek

(*1977) Aleš Cibulka

(*1984) Tomáš Magnusek

(*1948) Jan Cimický

(*1965) Rudolf Kubík

(*1970) Ilona Csáková

(*1964) Tomáš Trapl

(*1981) Jakub Vágner

(*1989) Kamila Kikinčuková

(*1990) Jakub Zedníček

(*1966) Roman Ondráček

(*1964) Miloš Pokorný

(*1960) Věra Martinová

(*1990) Josef Vágner

(*1959) Jakub Smolík

(*1948) Kristián Kodet



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Štír
9°34’
UranUran:
Váhy
18°16’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »