vodnar

Jana Adamcová
(2013): TýTý 2012

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: TýTý 2012
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "TýTý 2012":
(*1939) Karel Gott

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1965) Michal Suchánek

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1943) Václav Postránecký

(*1949) Eliška Balzerová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1983) Jakub Prachař

(*1966) Richard Genzer

(*1966) Jan Potměšil

(*1966) Lucie Bílá

(*1976) Tereza Kostková

(*1971) Igor Chmela

(*1978) Matěj Ruppert

(*1971) Ondřej Sokol

(*1983) Ondřej Gregor

(*1945) Karel Šíp

(*1945) Karel Šíp (scénárista)

(*1942) Petr Janda

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1975) Dano Dangl

(*1983) Martin Kraus

(*1951) Josef Klíma

(*1978) Lucie Borhyová

(*1973) Petr Lesák

(*1963) Bára Basiková

(*1975) Vojtěch Bernatský

(*1976) Biser Arichtev

(*1954) Michael Kocáb

(*1976) Ivana Gottová

(*1967) Petr Kolář



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Štír
9°34’
UranUran:
Váhy
18°16’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »