lev

Lenny Trčková
(2010): VIP zprávy

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
moderátorka, modelka
Lenny Trčková - Film: VIP zprávy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lenny Trčková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "VIP zprávy":
(*1965) Robert Downey Jr.

(*1966) Billy Zane

(*1963) Whitney Houston

(*1939) Karel Gott

(*1965) Michal Suchánek

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1962) Karel Roden

(*1913) Zita Kabátová

(*1969) Eva Vejmělková

(*1965) Martin Dejdar

(*1952) Jitka Smutná

(*1949) Eliška Balzerová

(*1947) Jana Šulcová

(*1978) Eva Decastelo

(*1960) Ivana Andrlová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1967) Nela Boudová

(*1929) Květa Fialová

(*1952) Hana Gregorová

(*1931) Hana Hegerová

(*1959) Eva Holubová

(*1979) Klára Issová

(*1978) Jitka Ježková

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1942) Marta Kubišová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1966) Jiří Macháček

(*1971) Dana Morávková

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1923) Luba Skořepová

(*1955) Simona Stašová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1960) Ilona Svobodová

(*1945) Dana Syslová

(*1947) Lenka Termerová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1932) Alena Vránová

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1938) Petr Kostka

(*1965) Jan Šťastný

(*1949) Petra Černocká

(*1953) Jan Kraus

(*1939) Alois Švehlík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1938) Jiří Krampol

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1963) Veronika Gajerová

(*1934) Pierre Richard

(*1938) Claudia Cardinale

(*1964) Jiří Pomeje

(*1984) Scarlett Johansson

(*1973) Jiří Strach

(*1966) Richard Genzer

(*1967) Mark Ruffalo

(*1973) Rose McGowan

(*1955) Jan Hrušínský

(*1944) Carmen Mayerová

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1969) Gedeon Burkhard

(*1949) Jaroslava Hanušová

(*1973) Alice Bendová

(*1947) Jonathan Banks

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1948) Jiří Adamec

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1964) Sagvan Tofi

(*1987) Šárka Vaňková

(*1982) Cobie Smulders

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1986) Michael Foret

(*1972) Daniela Šinkorová

(*1976) Petr Vojnar

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1983) Kateřina Průšová

(*1975) Ruda z Ostravy

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1976) Tereza Kostková

(*1971) Igor Chmela

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1980) Andrea Verešová

(*1941) Uršula Kluková

(*1975) Robert Rosenberg

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1978) Matěj Ruppert



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
28°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
2°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
27°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°37’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Panna
1°12’
Váhy
4°31’
UranUran:
Štír
12°24’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
15°40’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Váhy
14°23’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°05’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Rak
22°22’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
9°44’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »