lev

Lenny Trčková
(2013): Máme rádi Česko

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
moderátorka, modelka
Lenny Trčková - Film: Máme rádi Česko
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lenny Trčková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Máme rádi Česko":
(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1959) Bára Štěpánová

(*1965) Martin Dejdar

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1954) Jana Boušková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1968) Michaela Kuklová

(*1971) Dana Morávková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1960) Anna Šišková

(*1947) Lenka Termerová

(*1974) Kryštof Michal

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1949) Petra Černocká

(*1961) Jan Čenský

(*1974) Jan Révai

(*1941) Boris Hybner

(*1938) Jiří Krampol

(*1950) Pavel Trávníček

(*1959) Maroš Kramár

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1937) Jan Přeučil

(*1949) Ota Jirák

(*1965) Petr Vacek

(*1983) Jakub Prachař

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1960) Marek Vašut

(*1957) Milan Šteindler

(*1958) Dana Batulková

(*1964) Miroslav Etzler

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1958) Bohumil Klepl

(*1943) František Ringo Čech

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1976) Monika Absolonová

(*1977) Lenka Krobotová

(*1986) Jiří Mádl

(*1979) Michaela Maurerová

(*1949) Pavel Rímský

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1965) Pavlína Mourková

(*1977) Miluše Bittnerová

(*1952) Petra Janů

(*1974) Filip Čapka

(*1973) Marek Taclík

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1961) Daniel Rous

(*1977) Petr Vágner

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1976) Monika Zoubková

(*1975) Ruda z Ostravy

(*1962) Pavla Tomicová

(*1984) Andrea Kerestešová

(*1979) Tomáš Měcháček

(*1970) Dalibor Gondík

(*1980) Libor Bouček

(*1980) Libor Bouček (scénárista)

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1976) Tereza Kostková

(*1975) Filip Švarc

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1988) Patricie Solaříková

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1965) Václav Kopta

(*1978) Lukáš Pavlásek

(*1975) Tereza Bebarová

(*1978) Matěj Ruppert

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1977) Ivana Jirešová

(*1979) Michal Novotný

(*1972) Roman Vojtek

(*1961) Jitka Sedláčková

(*1977) Pavel Šimčík

(*1968) Leoš Noha

(*1975) Sandra Pogodová

(*1970) Michal Malátný

(*1971) Karel Zima

(*1961) Vilém Čok

(*1976) Petr Vondráček

(*1991) Aneta Krejčíková

(*1973) Adéla Gondíková

(*1981) Anna Kulovaná

(*1981) Olga Lounová

(*1997) Adam Mišík

(*1980) Lukáš Hejlík

(*1976) Leoš Mareš

(*1950) Jitka Zelenková

(*1942) Petr Janda

(*1942) Karel Vágner



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
28°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
2°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
27°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°37’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Panna
1°12’
Štír
9°34’
UranUran:
Štír
12°24’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Střelec
15°40’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Váhy
14°23’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°05’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Rak
22°22’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Býk
9°44’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »