lev

Lenny Trčková
(2009): Zázraky přírody

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
moderátorka, modelka
Lenny Trčková - Film: Zázraky přírody
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lenny Trčková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zázraky přírody":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1949) Pavel Zedníček

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1959) Jitka Asterová

(*1974) Lucie Benešová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1929) Květa Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1959) Eva Holubová

(*1971) Dana Morávková

(*1939) Eva Pilarová

(*1955) Halina Pawlowská

(*1959) Miroslav Táborský

(*1943) Luděk Sobota

(*1961) Jan Čenský

(*1945) Richard Tesařík

(*1959) Maroš Kramár

(*1949) Ota Jirák

(*1953) Antonín Procházka

(*1947) Oldřich Vízner

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1952) Zdeněk Žák

(*1971) Barbora Munzarová

(*1957) Milan Šteindler

(*1956) Josef Carda

(*1966) Jan Potměšil

(*1958) Dana Batulková

(*1958) Bohumil Klepl

(*1960) Milan Bahúl

(*1956) Martin Stropnický

(*1966) Igor Bareš

(*1943) František Ringo Čech

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1973) Alice Bendová

(*1976) Monika Absolonová

(*1977) Lenka Krobotová

(*1986) Jiří Mádl

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1951) Zdeněk Junák

(*1951) Adam Rezek (režisér)

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1984) Andrea Kerestešová

(*1970) Dalibor Gondík

(*1980) Libor Bouček

(*1973) Lumír Olšovský

(*1976) Tereza Kostková

(*1974) Jakub Kohák

(*1965) Václav Kopta

(*1978) Lukáš Pavlásek

(*1980) Iva Pazderková

(*1965) Petr Rychlý

(*1965) David Suchařípa

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1978) Matěj Ruppert

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1979) Michal Novotný

(*1972) Roman Vojtek

(*1968) Ester Kočičková

(*1968) Leoš Noha

(*1975) Sandra Pogodová

(*1961) Vilém Čok

(*1976) Petr Vondráček

(*1983) Ondřej Gregor

(*1935) Jan Saudek

(*1973) Simona Babčáková

(*1947) Petr Novotný

(*1955) Josef Mladý

(*1997) Adam Mišík

(*1950) Jitka Zelenková

(*1942) Petr Janda

(*1966) Zdeněk Izer

(*1973) Aleš Háma

(*1940) Radim Uzel

(*1956) Tomáš Jirman

(*1993) Ewa Farna

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1970) Martin Trnavský

(*1951) Ondřej Hejma

(*1952) Alexander Hemala

(*1982) Diana Kobzanová

(*1967) Leona Machálková

(*1954) Ivo Jahelka

(*1969) Roman Šmucler

(*1969) Lucie Výborná

(*1967) Miloš Knor

(*1968) Miloš Čermák

(*1977) Aleš Cibulka

(*1963) Ivan Vodochodský

(*1965) Marcela Augustová

(*1967) Robert Záruba

(*1969) Patrik Hezucký

(*1975) Vojtěch Bernatský

(*1955) Ivo Šmoldas



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
12°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
28°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
2°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
27°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
0°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°37’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Panna
1°12’
Panna
21°45’
UranUran:
Štír
12°24’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Střelec
15°40’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Váhy
14°23’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°05’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Rak
22°22’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Býk
9°44’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »