beran

Mirka Čejková
(2011): Café Barrandov

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Café Barrandov
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Café Barrandov":
(*1946) Hana Zagorová

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1980) Andrea Verešová

(*1974) Tereza Pergnerová

(*1959) Aleš Brichta

(*1951) Petr Soukup (režisér)

(*1960) Michal David

(*1972) Vendula Svobodová

(*1966) Lou Fanánek Hagen



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Váhy
16°40’
UranUran:
Lev
26°42’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) herec

Česká republika Vítězslav Jandák
(*1947) herec, politik, 6. ministr kultury ČR

Mexiko Dolores del Rio
(*1904) herečka

Spojené státy James Hetfield
(*1963) zpěvák, skladatel, kytarista, zakládající člen kapely Metallica

Slovensko Štefan Margita
(*1956) operní zpěvák (tenorista)


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Vlastimil Zavřel
(*1954) herec

Česká republika Jáchym Topol
(*1962) básník a experimentující prozaik

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901) zpěvák, trumpetista

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872) konstruktér, vynálezce, scénárista

Spojené státy Barack Obama
(*1961) prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ida Lupino
(*1918 - 1995) herečka, režisérka

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918 - 2008) prozaik

Česká republika Simona Monyová
(*1967 - 2011) spisovatelka zavražděná manželem

Spojené státy Black Jack Bouvier
(*1891 - 1957) burzovní makléř, otec Jacqueline Kennedy

Spojené státy Bubba Smith
(*1945 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »