beran

Mirka Čejková
(1991): Nepoužitelný Max

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Nepoužitelný Max
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nepoužitelný Max":
(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1955) Veronika Freimanová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1947) Viktor Preiss

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1939) Dušan Klein (režisér)

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1945) Miloš Vávra



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Lev
26°42’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »