beran

Mirka Čejková
(1991): Nepoužitelný Max

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Nepoužitelný Max
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nepoužitelný Max":
(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1955) Veronika Freimanová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1947) Viktor Preiss

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1939) Dušan Klein (režisér)

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1945) Miloš Vávra



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Lev
26°42’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) herec

Česká republika Vítězslav Jandák
(*1947) herec, politik, 6. ministr kultury ČR

Mexiko Dolores del Rio
(*1904) herečka

Spojené státy James Hetfield
(*1963) zpěvák, skladatel, kytarista, zakládající člen kapely Metallica

Slovensko Štefan Margita
(*1956) operní zpěvák (tenorista)


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Vlastimil Zavřel
(*1954) herec

Česká republika Jáchym Topol
(*1962) básník a experimentující prozaik

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901) zpěvák, trumpetista

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872) konstruktér, vynálezce, scénárista

Spojené státy Barack Obama
(*1961) prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ida Lupino
(*1918 - 1995) herečka, režisérka

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918 - 2008) prozaik

Česká republika Simona Monyová
(*1967 - 2011) spisovatelka zavražděná manželem

Spojené státy Black Jack Bouvier
(*1891 - 1957) burzovní makléř, otec Jacqueline Kennedy

Spojené státy Bubba Smith
(*1945 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »