beran

Mirka Čejková
(1997): Zprávy TV Prima

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Zprávy TV Prima
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zprávy TV Prima":
(*1944) Miloš Zeman

(*1974) Roman Šebrle

(*1973) Klára Doležalová

(*1971) Markéta Fialová

(*1963) Karel Voříšek

(*1967) Pavel Zuna

(*1974) Pavel Poulíček

(*1971) Martina Kociánová

(*1963) Martin Pouva

(*1960) Miroslav Kalousek

(*1964) Petr Nečas

(*1976) Anna Kadavá

(*1973) Světlana Witowská

(*1937) Karel Schwarzenberg

(*1971) Bohuslav Sobotka

(*1990) Gabriela Kratochvílová

(*1992) Josef Mádle

(*1973) Jan Tuna



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Beran
1°21’
UranUran:
Lev
26°42’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »