beran

Mirka Čejková
(1999): Čtveráci

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Čtveráci
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čtveráci":
(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1938) Milena Dvorská

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1959) Bára Štěpánová

(*1936) Helena Růžičková

(*1965) Martin Dejdar

(*1948) Pavel Nový

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1959) Jitka Asterová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1968) Kateřina Brožová

(*1929) Květa Fialová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1942) Marta Kubišová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1971) Dana Morávková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1963) Magda Reifová

(*1941) Marie Rottrová

(*1923) Luba Skořepová

(*1947) Jana Švandová

(*1935) Libuše Švormová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1958) Valérie Zawadská

(*1942) Josef Dvořák

(*1936) Pavel Landovský

(*1939) Josef Laufer

(*1965) Jan Šťastný

(*1961) Jan Čenský

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1945) Richard Tesařík

(*1934) Vladimír Brabec

(*1937) Pavel Bobek

(*1950) Pavel Trávníček

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1937) Jan Přeučil

(*1950) Leo Marian Vodička

(*1957) Michal Nesvadba

(*1925) Miloš Nesvadba

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1927) Otto Lackovič

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1963) Karel Greif

(*1932) Waldemar Matuška

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1964) Jiří Pomeje

(*1930) František Filip

(*1953) Zdeněk Troška

(*1960) Otakáro Schmidt

(*1952) Vladimír Kratina

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1948) Petr Štěpánek

(*1960) Světlana Nálepková

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1976) Monika Absolonová

(*1931) Stanislav Fišer

(*1964) Veronika Jeníková

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1947) Jiří Krytinář

(*1927) Pavel Šmok

(*1980) Adam Novák

(*1982) Sandra Nováková

(*1952) Petra Janů

(*1978) Tereza Duchková

(*1971) Zbyněk Fric

(*1961) Daniel Rous

(*1969) Barbora Srncová

(*1962) Gustav Bubník

(*1962) Pavel Vítek

(*1970) Dalibor Gondík

(*1965) Martina Menšíková

(*1979) Jitka Kocurová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1943) Karel Černoch

(*1958) Zuzana Skalická

(*1943) Jan Vala

(*1941) Uršula Kluková

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1964) Michaela Dolinová

(*1932) Josef Zíma

(*1972) Roman Vojtek

(*1952) Petr Svoboda

(*1946) Lešek Semelka

(*1961) Vilém Čok



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
26°42’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »